صدور مجوز جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه مراغه
رئیس دانشگاه مراغه گفت: مجوز جذب دانشجوی خارجی در این دانشگاه صادر شده است .
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز آذربایجان شرقی، زادشکوریان در جمع خبرنگاران بیان اینکه با صدور مجوز توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، این دانشگاه آماده جذب دانشجو از کشور های خارجی است افزود: زیرساخت ها و امکانات لازم برای جذب دانشجوی خارجی دررشته های مجوزدار دانشگاه مراغه فراهم است .
وی اضافه کرد: جذب دانشجوی خارجی با هدف بین المللی شدن، تقویت اقتصاد دانشگاه و انتقال دانش، فرهنگ و تمدن ایرانی به کشورهای همسایه و جهان است .
به گفته رئیس دانشگاه مراغه، براساس برنامه ریزی ها و هماهنگی های صورت گرفته پیش بینی می شود از مهر امسال و حداکثر از آبان ماه دردانشگاه مراغه دانشجوی خارجی پذیرش خواهد شد .
وی همچنین از موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، برای استقلال هیات ممیزی دانشگاه مراغه از دانشگاه تبریز خبرداد .
دکتر زادشکوریان افزود: احکام اعضای هیات ممیزی دانشگاه مراغه توسط وزیر علوم صادر شده است و از این پس ارتقای و تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی در این دانشگاه صادر خواهد شد.
رئیس دانشگاه مراغه با بیان اینکه در مرکز رشد این دانشگاه 33 واحد فناور فعال است گفت: آماده سازی و تجهیز این مرکز با هدف اخذ مجور ایجاد پارک علم و فناوری از اولویت های دانشگاه مراغه است.
وی افزود: در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۷۰۰ دانشجو در ۴۲ رشته کارشناسی، ارشد و دکترا مشغول تحصیل هستند .