پخش زنده
امروز: -
معاون فنی و عمران منطقه ۱۵ گفت: در ده ماه گذشته بیش از ۱۳۶ هزار مترمربع از معابر جنوب شرق تهران در ادامه اجرای طرح نگهداشت شهر بهسازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی روحانی افزود: بهسازی آسفالت معابر به صورت لکه گیری، نوار حفاری، روکش دستی و ماشینی با هدف دستیابی به استانداردهای معابر و نگهداشت شهر درده ماه گذشته با جدیت انجام شد.
معاون فنی و عمران منطقه ۱۵ افزود: لکه گیری و روکش آسفالت معابر با هدف تسهیل در تردد وسایل نقلیه و ارتقاء کیفیت روسازی آسفالت و همچنین اصلاح شیب بندی معبر به منظور هدایت آبهای سطحی و بهبود منظر شهری منطقه به اجرا درآمد.
علی روحانی افزود: در این خصوص بیش از ۲۰ هزار تن آسفالت پخش شد و معابر نواحی هفتگانه با بهره گیری از ۲۴۶۵۹ مترمربع آسفالت دستی و ۱۱۱۴۶۵ مترمربع آسفالت ماشینی بهسازی شد.