پخش زنده
امروز: -
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه تداوم بهره مندی از نظر نخبگان در قالب پارلمان دانشجویی، زمینه ساز حل مشکلات کشور میشود، تاکید کرد: بسیاری از مشکلات کنونی ناشی از نبود الگوی مناسب برای حکمرانی کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مصطفی طاهری در مراسم اختتامیه پارلمان دانشجویی که بعدازظهر امروز (سه شنبه ۱۵ شهریور) در محل مرکز پژوهشهای مجلس برگزار شد، با ارزیابی مثبت از برگزاری دور اول پارلمان دانشجویی افزود: پایه گذاری این قبیل دورههای آموزشی قطعاً کشور را به سمت رشد سوق میدهد، بنابراین لازم است ضمن نظرسنجی به منظور رفع ایرادات آن، تداوم یابد تا بتوانیم از نتایج این پارلمان در رفع مسائل کشور استفاده کنیم.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این دوره آموزشی باید به ویژگیهای نمایندگان نیز اعم از ضرورت ارتباط با مراکز پژوهشی که باعث میشود نماینده با روشهای علمی به بیان مسائل و ارائه راهکار برای رفع آنها بپردازد، تقسیم وقت و اولویت بندی صحیح موضوعات و رعایت اصول اخلاقی و نحوه برقراری ارتباط سالم با مسئولان و بخشهای مختلف، پرداخته شود.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم با اشاره به نیازهای کنونی کشور در حوزه صنعت تصریح کرد: نیاز اصلی کشور در حوزه صنایع تدوین سند توسعه ملی است که براساس اولویت بندی موضوعات این حوزه تدوین شده و برای آن ضمانت اجرایی تعیین شود.
وی تاکید کرد: برای تدوین برنامه هفتم توسعه نیز باید تکالیف دستگاهها براساس رویکردی مشخص تعیین شود و در آن شفاف سازی و یکپارچه سازی سامانهها و مدیریت دادههای آماری مورد توجه قرار گیرد.
طاهری یادآور شد: بسیاری از مشکلات کنونی کشور ناشی از نبود الگوی مناسب برای حکمرانی است، هر چند سامانههایی که برای دریافت اطلاعات راه اندازی شده اند، اما لازم است نسبت به یکپارچه سازی آنها به منظور مدیریت دادهها در جهت حکمرانی مطلوب اقدام شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم اظهار کرد: دو اقدام مطلوبی که باید در مجلس تقویت شود، نظارت بر اجرای صحیح سامانه مودیان و پایانههای فروشگاهی به منظور رصد فعالیتهای اقتصادی افراد حقیقی و حقوقی و تنقیح قوانین است، کما اینکه در این دوره از مجلس ۲۴۵ ماده قانونی را آماده کرده ایم که باید آنها را نسخ کنیم.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اولویت بندی مشکلات از دیگر اقدامات مهمی است که باید از طریق مجلس دنبال شود، چرا که به طور میانگین هر کمیسیون تخصصی حدود ۴۰۰ طرح دارد که باید به قانون تبدیل شوند، بنابراین لازم است براساس اولویت بندی به بررسی آنها بپردازیم، همچنین پرداختن به معلولها به جای علت از دیگر مشکلاتی است که باید در کشور رفع شود، چرا که معلولها برعکس علت ها، پراکنده و گسترده هستند و مانع از دستیابی سریع به اهداف میشوند.