پخش زنده
امروز: -
شهردار پیشوا با مسئولان قضایی این شهرستان دیدار کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان تهران، سید جمال محمدی شهردار پیشوا به همراه معاونین شهرداری، با رحمانی رئیس دادگستری و طهماسبی دادستان شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
شهردار پیشوا در دیدار صمیمی با مسئولان قضایی ، ضمن معرفی مدیران شهرداری، به برنامه های خود اشاره کرد و گفت: بر آن هستیم تا از تمام پتانسیل نیروهای شهرداری برای پیشبرد خدمات مطلوب در شهر استفاده کنیم.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامه هایی که در دستور کار داریم، ارتقای جایگاه و درجه شهرداری است، که میتوانیم با مدیریت منابع انسانی و سازمانی شهرداری در ارتقا در توسعه و آبادانی شهر گام های موثری بر آینده شهر برداریم.
محمدی شهردار پیشوا، اظهار داشت: یکی دیگر از مسائلی که در شهرداری پیگیر آن هستیم، اصلاح طرح تفصیلی شهر پیشواست و با مستنداتی که در حال تهیه و تنظیم آن هستیم بدنبال اصلاح و رفع مشکلات کنونی شهرسازی، در راستای توسعه همه جانبه شهر می باشیم.