پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: در طرح مهرآفرین همه معلمان مشمول طرح رتبه بندی خواهند شد، فقط باید در آزمون مهرماه آموزش و پرورش شرکت کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، محمودزاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در گفتگو با خبرگزاری صدا وسیما در خوی گفت: در طرح مهرآفرین همه معلمان مشمول طرح رتبه بندی خواهند شد فقط نیازمند شرکت در آزمونی هستند که آموزش و پرورش تا مهر برگزار خواهد کرد.
وی افزود : اجرای گامهای عملی مانند اجرای رتبه بندی میتواند ضمن کاستن از تبعیض ها، زمینه شتاب بخشی به تحقق سند تحول و مطالبه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص اجرایی شدن سند تحول بنیادین را به همراه داشته باشد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مردمی یکی از راهبردهای اصلی، مردمی سازی نظام حکمرانی آموزش و پرورش است.
محمودزاده گفت: قرار است ما به صورت ویژه نقش و حضور مردم را در حوزه مدرسه داری علاوه بر مدرسه سازی هم داشته باشیم و سیاست ما در آینده، در کنار مدارس غیردولتی حقیقی، گسترش مدارس غیردولتی وابسته حقوقی است و مدارس غیردولتی وابسته ظرفیتهای بالقوه فراوانی دارند که اگر بالفعل شوند کمک حال آموزش و پرورش کشور خواهند بود و باید با تسهیل فرآیندها و بازنگری در قوانین زمینه بهره گیری از ظرفیتهای نیکوکاری، خیری و به کارگیری توان نهادهای دولتی و غیردولتی، مذهبی و انقلابی، زمینه ساز تحول در آموزش و پرورش کشور باشیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: همه بخشهای دولتی و حاکمیتی باید توجه ویژهای به نظام تعلیم و تربیت داشته باشند تا مدرسه در اجرای سند تحول و دست یابی به اهداف متعالی آن نقش ایفا کند .
محمودزاده گفت: چیزی که باید ملموس باشد مشارکت در اداره مدرسه است و امروز مدل اول آن را مجتمع بوتراب شهرستان خوی در استان آذربایجان غربی میبینیم که افتتاحیه آن با حضور وزیر آموزش و پرورش صورت پذیرفت و در اداره این نوع مدارس هم خیر و هم آموزش و پرورش با محوریت حاکمیتی بودن نظام آموزش و پرورش نقش دارند
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: مردمی سازی این نیست که اولیا فقط در مسائل مالی و کمککمکهای نقدی به مدرسه حضور یابند، بلکه باید حضوری همه جانبه و فعال و نقش آفرین به واسطه فکری و مدیریتی به مدرسه حضور داشته باشند و زمینه مشارکت اولیاء را برای ارتقا کیفی آموزش و پرورش در همه ابعاد فراهم سازیم. نقش انجمن اولیا نیز بسیار مهم است و امیدواریم بتوانیم این نوع نگاه را در سراسر کشور گسترش دهیم و خیرین نیز علاقمند هستند این مدل همکاری را در مدارس خیرساز تمامی نقاط کشور اجرا کنند.
محمودزاده درباره تامین حقوق و مزایای کارکنان و معلمین مدارس خیرساز عام المنفعه نیز گفت: مدرسههایی مانند مجتمع آموزشی تربیتی بوتراب غیرانتفاعی عام المنفعه اند و شهریه از دانش آموزان دریافت نمیکنند. فعالیتها و انجام دادن امور، مشارکتی و توافقی است و تا اندازهای که برای آموزش و پرورش امکان پذیر است به این مدارس نیروهای تخصصی میدهد و پرداخت حقوق این نیروها نیز را برعهده میگیرد؛ لذا بخشی به عهده آموزش و پرورش است و بخش اعظم آن را نیز از آوردههای خیرین از قبیل؛ اجاره مکانهای ورزشی و فرهنگی و سالنهای مدرسه، خارج از ساعات آموزشی از طریق مدیریت مدرسه تأمین خواهد کرد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: در مدل مردمی سازی نظام حکمرانی آموزش و پرورش شهریه درس رسمی و دروس فوق برنامه به هیچ عنوان از دانش آموزان گرفته نمیشود و کاملا رایگان است و امیدواریم در سطح کشور مورد استقبال خیرین قرار گیرد.
محمودزاده در ادامه گفت: درباره معلمان مدارس غیردولتی طرحی به مجلس ارائه کرده ایم و در حال پیگیری آن هستیم که انشاالله بعد از تصویب در صحن مجلس، اطلاع رسانی کامل آن صورت میگیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه آموزش و پرورش به تنهایی امکان مدیریت این همه دانش آموز را در سراسر کشور ندارد و نگاه حمایتی دولت مردمی سیزدهم به آموزش و پرورش و در مسیر عملیاتی کردن سند تحول بنیادین، عناصر کلیدی علم و پژوهش، تربیت نیروی انسانی و کادر سازی، و جوان سازی مدیریت نظام سیاسی اجتماعی کشور و موضوع تربیت، نیازمند تلاش همه ذینفعان جهت پیشبرد اهداف در نظام تعلیم و تربیت و عملیاتی شدن آن است، باید نگاه ملی و فرابخشی به این نهاد تعلیم و تربیت داشته باشیم
محمودزاده همچنین با قدردانی از مشارکت خیران در مدرسه سازی گفت: خیران امسال بیش از 8 هزار میلیارد تومان در امر مدرسه سازی در کشور تعهد کرده اند.