پخش زنده
امروز: -
بانوی جوان کارآفرین با کارآموزی و کسب تخصص و همچنین دریافت تسهیلات اشتغال از کمیته امداد، برای خود و خانوادهاش شغل و درآمد ایجاد کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ فرشته میرشاهی متولد سال ۱۳۷۸ در منطقه مهرشهر بیرجند در خراسان جنوبی، با دارا بودن مدرک دیپلم طراحی دوخت توانسته کسب و کار و درآمدی برای خود و خانوادهاش فراهم کند و در رشته خیاطی مدرک فنی و حرفهای دریافت کرده است و اکنون هم در حوزه دوخت کاور کت و شلوار و هم سرویس پارچهای آشپزخانه فعالیت میکند.
وی درباره کار خود میگوید: از آنجا که رشته تحصیلی من طراحی دوخت بود و در رشته خیاطی هم مدرک فنی و حرفهای دارم، تصمیم گرفتم در این حوزه فعالیت کرده و شغل و درآمدی را برای خودم و خانوادهام ایجاد کنم.
این کارآفرین حوزه خیاطی افزود: با توجه به اینکه خانواده ما تحت حمایت کمیته امداد بود و به دلیل اینکه در حوزه خیاطی و دوخت دارای مدرک و تحصیلات مرتبط هستم، تصمیم گرفتم برای راهاندازی کسب و کار مناسبی در این حوزه به کمیته امداد مراجعه کنم و از آنها برای صنعتی کردن این شغل درخواست دریافت وام ۸۵ میلیون تومانی کردم.
خانم میرشاهی در توضیح کار خود خاطرنشان کرد: با وام کمیته امداد توانستم کارگاه کوچکی راهاندازی کنم و وسایل اولیه لازم برای کار خیاطی را فراهم کنم که البته با توجه به اینکه قیمت پارچه در این روزها افزایش فراوانی پیدا کرده است درخواست دادم تا مبلغ بیشتری را از کمیته امداد وام بگیرم تا بتوانم تولیدی رویه مبلمان هم ایجاد کنم.
وی با اشاره به مسائل و مشکلات موجود در مسیر کار خود اشاره و اضافه کرد: متاسفانه با این مبلغ ۸۵ میلیون تومانی که کمیته امداد به من وام داد نتوانستم آن کسب و کاری را که مدنظر دارم راه بیاندازم. زیرا خرید پارچههای مبل بسیار گرانقیمت است و برای خرید آنها مبلغی در حدود ۲۰۰ میلیون تومان نیاز دارم که امیدوارم در ادامه از سوی کمیته امداد باز هم حمایت شوم.
این کارآفرین جوان عنوان کرد: به دلیل اینکه تازه این حرفه و شغل را ایجاد کردهام قصد ندارم هزینه سنگینی کنم تا خدای ناکرده ورشکست شده و یا ضرر مالی کنم و فقط به دنبال این هستم که برای یکی دو دست مبل پارچه خریداری کنم. البته مطمئنم کمیته امداد با مشاوره و راهنمایی و فراهم کردن شرایط فروش تولیدات، جلوی خسارت مالی مددجویان را میگیرد.
میرشاهی درباره اشتغالزایی که با این کارآفرینی ایجاد کرده است، افزود: تا امروز در حدود دو الی سه سال میشود که مشغول فعالیت در این شغل هستم و درحال حاضر نیز با ایجاد این شغل به غیر از خودم، مادم و خواهرانم هم مشغول به کار شدهاند. البته برای گسترش کارم هم برنامه دارم و درنظر دارم با اجاره کردن مکانی کارگاهی برای تولید کاورهای کت و شلوار و همینطور سرویس آشپزخانه تهیه کنم.
وی با تشکر از کمک و همکاری کمیته امداد ادامه داد: نکته دیگر اینکه کمیته امداد در کنار وام و کمک مالی که به من برای ایجاد و گسترش این شغل کرده است با برگزاری نمایشگاههای متنوع و مختلف در شهرهای گوناگون زمینه و بازار مناسبی را در اختیار من و دیگر جوانان امثال من قرار داده تا محصولات خودشان را به مردم و مخاطبان معرفی کرده و آنها را به فروش برسانند.
این کارآفرین حوزه خیاطی در پایان تصریح کرد: دختران و بانوان مثل نباید بگویند که کار برای آنها وجود ندارد بلکه میتوانند به راحتی با دوخت و دوز و انجام خیاطی در منزل کاری برای خودشان دست و پا کنند و درآمد و خرجی برای خانواده خود ایجاد کنند.