پخش زنده
امروز: -
مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین اداره کل محیط زیست چهارمحال بختیاری و ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری و دامپزشکی این استان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دوجانبه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری و اداره کل محیط زیست و نیز تفاهم نامه همکاریهای مشترک اداره کل دامپزشکی و اداره حفاظت محیط زیست استان چهارمحال بختیاری با حضور معاون منابع طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست و مدیران کل این ادارات برگزار شد.
در این مراسم، سعید یوسف پور؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال بختیاری با اشاره به ویژگیهای جغرافیایی و جمعیتی این استان، اظهار کرد: تاکنون ۱۵۰۰ گونه گیاهی و ۴۳۲ گونه جانوری مهره دار در این استان شناسایی شده است.
وی با اشاره به وجود ۸ منطقه حفاظت شده، یک پارک ملی و یک اثر طبیعی در مجموعه تحت مدیریت اداره کل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری، گفت: ۱۱.۲ درصد از سطح استان توسط ۹۲ محیطبان حفاظت میشود.
یوسف پور با اشاره به تعاملات خوب این اداره کل با اداره کل دامپزشکی و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، تصریح کرد: با وجود تعاملات بین دستگاهی و رویکرد تازه سازمانهای مردم نهاد، رسانهها و مردم، بحث مطالبه گری در حوزه محیط زیست افزایش یافته است و من به روند امور خوشبین هستم.
در ادامه این مراسم، اصغر احمدی؛ مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال بختیاری با بیان اینکه بین منابع طبیعی و محیط زیست یک پیوست ناگسستنی وجود دارد، گفت: بستر محیط طبیعی ما زمینه حمایت از گونههای جانوری و گیاهی را فراهم میکند.
وی افزود: در جهت ایجاد یک فهم و رابطه مشترک، نشستی برگزار کردیم و به یک تفاهم نامه همکاری رسیدیم که نتیجه آن حفظ بدون قید و شرط منابع طبیعی و محیط زیست است.
محمد اسدی، مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال بختیاری نیز در این نشست گفت: خیلی از همکاریهای ما با اداره کل محیط زیست استان علاوه بر حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی، چرخه بسیاری از بیماریهای مشترک بین دام و انسان را قطع میکند.
وی، کنترل بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در سالهای گذشته را از جمله این همکاریهای مشترک عنوان کرد و افزود: این موضوع جلوی اتلاف بخش زیادی از وحوش در حال انقراض را گرفت.
اسدی در ادامه بر افزایش مراقبت فعال از طیور و دام وحشی با استفاده از متخصصان دامپزشکی و نیز کنترل جمعیت سگهای ولگرد تاکید کرد.