پخش زنده
امروز: -
در گرامیداشت هفته دولت ، بهره برداری از گلخانه تولید انواع نهال درختان مثمرو غیر مثمر، با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال در روستای اوچ تپه کرد شهرستان میاندواب آغاز شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، در این آیین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهيدان رجایی و باهنر، گفت: گلخانه تولید نهال ، با ظرفیت تولید سالیانه ۵۰۰ هزار اصله نهال لیبل دار، در زمینی به مساحت ۷۰۰ مترمربع احداث شده که با آغاز بهره برداری از این واحد تولیدی برای ۸ نفر بصورت مستقیم و ۱۵ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم می شود
دیانتی افزود: میاندوآب یکی از مهم ترین قطبهای تولید نهال کشور می باشد که بیش از ۲۰ درصد از نهال تولیدی کشور در این شهرستان تولید و سالیانه بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد، از این محل، عاید نهالکاران شهرستان می شود.
وی اضافه کرد: شهرستان میاندوآب در تولید نهال، شیر، علوفه و زراعت چوب دارای برند ملی و منطقه ای است.
دیانتی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۱۲۰ هکتار از اراضی شهرستان به نهالستان ها اختصاص یافته و تولید نهال در شهرستان میاندوآب برای ۱۷۶ نفر به طور مستقیم و ۳۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم، زمینه اشتغال فراهم آورده است.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: نهال های تولیدی در این شهرستان به تمامی نقاط کشور و کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان صادر می شود که وجود تقاضای بالا برای نهال تولیدی در شهرستان، حاکی از کیفیت بالای محصول تولیدی است.
دیانتی عنوان کرد: بطور متوسط عملکرد تولید محصول در هر هکتار از واحدهای گلخانه ای ۱۰ برابر عرصه ها در اراضی کشاورزی آزاد است.
وی اضافه کرد: شهرستان میاندوآب دارای ۱۰ واحد گلخانه به وسعت ۵ هکتار می باشد که سالانه ۱۲۰ تن سبزی و صیفی، ۴۱۰ تن قارچ خوراکی، ۵۴۰ هزار اصله انواع نهال، ۳۵۰ هزار گل رز شاخه بریده و ۱۱۴ هزار گلدان گلهای تزئینی و فضای سبز در گلخانه های این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اظهارکرد: تاکنون ۴۷ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان منطقه، توسط مراکز خرید تضمینی این شهرستان خریداری شده و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، ۵۰ هزار تن خرید تضمینی و ۷۵ هزار تن محصول گندم از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شود.
در این مراسم فرماندار شهرستان میاندوآب با اشاره به نقش کلیدی و اهمیت فعالیت های تولیدی در اشتغالزایی و رونق اقتصادی جامعه، اظهار کرد: شهرستان میاندوآب قطب کشاورزی و دامپروری استان است و امروز از نقاط مختلف کشور جهت تهیه محصولات کشاورزی بویژه نهال این شهرستان به میاندوآب مراجعه می کنند که باید از این پتانسیل موجود در منطقه در راستای توسعه و شکوفایی شهرستان و ایجاد اشتغال بهره گرفت.
علی پیام افزود: در دولت سیزدهم یک حرکت جهادی به راه افتاده و بستری برای حمایت از سرمایه گذاری در عرصه های تولید، راه اندازی طرح های تولیدی و ایجاد اشتغال فراهم شده است که تلاش مضاعف مسئولین و روسای ارگان های دولتی را در راستای رفع موانع تولید و حل و فصل مسائل و مشکلات مردم می طلبد