پخش زنده
امروز: -
نسل جدید دوربین سه بعدی با برد بسیار بیشتر و وضوح تصویری بالاتر به منظور بهبود استفاده از متاورس ساخته شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ شرکت فناوری تصویربرداری Artilux یک دوربین سه بعدی با برد بیشتر و وضوح تصویر بالاتر را به نمایش گذاشته که به منظور افزایش تجربه کاربر در متاورس طراحی شده است. سرمایهگذاری در زیرساختهای متاورس، تقاضا برای حسگرهایی را که تجربههای مجازی واقعیتر و همهجانبهتر را امکانپذیر میسازند، تسریع و افزایش میدهد.
متخصصان، لیزرهای نیمه هادی فسفید ایندیم (InP) و آرایههای حسگر GeSi را برای نشان دادن یک دوربین سه بعدی مینیاتوری که در طول موج کوتاه مادون قرمز در ۱۳۸۰ نانومتر کار میکند، ترکیب کردند و عملکرد بسیار بالاتری را نسبت به دوربینهای موجود در ۹۴۰ نانومتر ارائه کردند.
این دوربینها در مقایسه با مدلهای قبلی، روشنایی بیشتری را ممکن میکند در حالی که در محدوده الزامات ایمنی چشم باقی میماند. تداخل نور پسزمینه نیز کاهش مییابد، در نتیجه نسبت سیگنال به نویز را تا حد زیادی بهبود میبخشد، همچنین برد طولانیتر و وضوح تصویر بهتر را امکانپذیر میکند.
دوربین مینیاتوری سه بعدی در طول موج کوتاه مادون قرمز میتواند به طور یکپارچه در دستگاههای مصرف کننده نسل بعدی ادغام شود. نمایش این دوربین با نمایشگرهایی که میتوانند محتوای تصویر را شناسایی، ترسیم، طبقهبندی و ارائه دهند، یا با آواتارهایی که میتوانند تماس چشمی و حالات چهره را در زمان واقعی تجربه کنند، نمایی از آینده سنجش سهبعدی در متاورس را ارائه میکند.
ماژول روشنایی SWIR شامل لیزرهای ساطع کننده لبه InP است که تا ۲ وات توان خروجی دارد و دیفیوزرهای نوری را در بستههای فناوری نصب سطحی برای مونتاژ کم هزینه و با کیفیت ارائه میدهد. این دوربین سه بعدی با پهنای باند بالا و با کارایی کوانتومی زیاد بر اساس پلتفرم فناوری CMOS طراحی شده است. در مجموع، این فناوریها طیف گستردهای از کاربردهای سنجش عمق را در بازارهای مصرف کننده و خودرو امکان پذیر میکنند.
حوزههایی از قبیل فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت دارای اهمیت راهبردی برای پیشرفت و ارتقا تابآوری اقتصادی کشور محسوب میشوند. با توجه به اهمیت فعالیت در این حوزهها و اهتمام ستاد توسعه فناوریهای لیزر، فوتونیک، لیزر و مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ساماندهی، کمک به ارتقای وضعیت تولید، تجاریسازی، توسعه فناوری و زیرساختهای مرتبط در ایران در دستور کار قرار گرفته است.