پخش زنده
امروز: -
بر اساس یک مطالعه جدید، افرادی که دو فنجان چای یا بیشتر مینوشند، در مقایسه با افرادی که چای نمینوشند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر در خطر مرگ زودهنگام قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، دکتر Maki Inoue-Choi و تیم تحقیقاتی اش گزارش میدهند که نوشیدن دو یا چند فنجان چای سیاه در روز برای شما بهتر از صرف یک فنجان کوچک است. افرادی که دو فنجان چای یا بیشتر مینوشند، در مقایسه با افرادی که چای نمینوشند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر در خطر مرگ زودهنگام قرار دارند.
این پیوند بدون در نظر گرفتن اینکه آیا شرکتکنندگان قهوه مینوشیدند، شیر یا شکر به چای خود اضافه میکردند، چای خود را در دماهای مختلف مینوشیدند یا تفاوتهایی در ژنهایی داشتند که کافئین را پردازش میکنند، ظاهر شد.
اطلاعات مربوط به تعداد دمنوشهایی که آنها در روز مینوشیدند در Biobank بریتانیا ذخیره میشود، پایگاه دادهای حاوی اطلاعات سلامت شرکتکنندگانی است که پرسشنامههایی را هنگام ثبتنام در پروژه بین سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ تکمیل کردند. از این گروه مطالعه، ۸۵ درصد به طور منظم چای مینوشیدند.
بهبود سلامت قلب، کاهش ریسک سرطان تخمدان، بالا بردن ایمنی، بهبودسلامت استخوان، هاضمه سالم و بهبود هضم غذا، کاهش کلسترول، کاهش خطر سنگ کلیه، ایجاد حس شادی و آرام، کاهش وزن از فواید نوشیدن چای است.
چای هم اثر محرک و هم اثر آرام بخش دارد. چای سبز به سبب آن که عمل اکسیداسیون روی برگهای آن صورت نگرفته خاصیتش از جای سیاه بیشتر است.
مصرف بیشتر چای بدون توجه به تنوع ژنتیکی در سوخت و ساز کافئین، با خطر مرگ و میر کمتری در میان افرادی که ۲ فنجان یا بیشتر در روز مینوشیدند، مرتبط بود.
نویسندگان مطالعه در مجله Annals of Internal Medicine مینویسند: «این یافتهها نشان میدهد که چای، حتی در سطوح بالاتر مصرف، میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد».