انجام ۱۱ عمل جراحی موفق بر روی بیماران صرع مقاوم دارو در بیمارستان قائم (عج)
پزشکان گروههای نورولوژی و جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون ۱۱ عمل جراحی بر روی بیماران مبتلا به صرع مقاوم به دارو در بیمارستان قائم (عج) انجام داده اند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، عضو هیات علمی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: صرع نوعی
بیماری مزمن است که حدود یک درصد از افراد به آن مبتلا میشوند؛ ولی برخی از بیماران با وجود مصرف دارو، تشنجهای غیر قابل کنترل شدهای دارند که برای این افراد عملهای جراحی پیشنهاد میشود.
دکتر فریبرز رضایی طلب با بیان اینکه برای این اعمال جراحی نیاز به تکنولوژی خاص و متخصصین امر است، افزود: فرایند انتخاب بیماران کاندید عمل جراحی کاملا فوق تخصصی است و پرو سه طولانی مدت دارد.
وی خاطر نشان کرد: در شرق کشور از بهمن ماه پارسال به همت جمعی از اساتید و حمایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اعمال جراحی فوق تخصصی مورد نیاز این بیماران درحال انجام است و تا کنون ۱۱ بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفته اند و خوشبختانه نتابج عمل کاملا موفقیت امیز بوده است.
این متخصص مغز و اعصاب تاکید کرد: عمل جراحی صرع مقاوم به دارو، یک خدمت کاملا منحصر به فرد در شرق کشور است که به شکل تیمی و با همکاری متخصصین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه مونستر آلمان و با کمک و رهبری پروفسور گرجی " مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد"انجام شده است.
دکتر رضایی طلب با اشاره به اینکه در صورت انجام ندادن این عمل، بسیاری از بیماران مبتلا به صرع مقاوم به دارو، از تمام حقوق اجتماعی و شغلی و تحصیلی خود محروم میشوند، تصریح کرد: بیش از ۲۰۰ هزار بیمار در کل کشور نیازمند این عمل جراحی هستند؛ از همین رو زمینه سازی برای این اقدام درمانی میتواند یک ضرورت باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید براینکه انجام این اقدام درمانی در خارج از کشور میتواند باعث خروج ارز بسیاری از کشور شود، گفت: حضور متخصصین و افرادی که در حیطه جراحی مغز و اعصاب و بیماریهای مغز و اعصاب آموزش دیده اند، برای این اقدام درمانی ضروری است.
دکتر رضایی طلب افزود: این بیماران هفتهای دو تا سه بار و در برخی از موارد هر روز درگیر تشنج میشدند و با انجام این عمل جراحی، شرایط بیماران تحت کنترل قرار میگیرد؛ در واقع هدف این است بیمارانی که قبلا دارو مصرف میکردند و دچار تشنج میشدند، بعد از عمل جراحی، تشنج آنها با کمک دارو تحت کنترل قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: علاوه بر انجام عمل جراحی برای بیماران صرع مقاوم به دارو، خدمات فوق تخصصی به بیماران ام اس و پارکینسون نیز ارائه میشود و بخشی از این کار هم درمان با سلولهای بنیادی است.