پخش زنده
امروز: -
مدیر انتشارات ۲۷ بعثت در سلسلهنشستهای «صبحِ ناشر» گفت : ادبیات پایداری آز آثار پرفروش و مورد توجه مخاطبان است .
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما ؛ مدیر انتشارات ۲۷ بعثت در سلسلهنشستهای «صبحِ ناشر» افزود : ۸ سال درگیر جنگ شدیم و در این حوزه آثار زیادی تألیف شد و در ضمن طیف مخاطبان در این حوزه بسیار است و در مواقعی که کتاب میفروشیم، طیف زیادی از مردم را به لحاظ سیاسی و اجتماعی در تهیه این نوع آثار میبینیم.
جواد کلاته عربی با اشاره به نبود آمار دقیق در خصوص آثار این حوزه گفت : آماری در این خصوص ندارم که چه تعداد از گردانها خاطراتشان ثبت و منتشر شده است، اما قطعاً آماری وجود ندارد؛ زیرا که تعداد شهیدان ۲۰۰ هزار نفر است و میلیونها نفر، درگیر جنگ بودند؛ مثل همسران، فرزندان، مادران و پدران، ولی در این حوزه عددهایی کمتر از این مقدار کار شده است. ما ۱۵۵ شهید فرمانده گردان در سپاه محمد رسول الله داریم که از این عدد حدود ۴۵ اثر با موضوعیت این شهیدان منتشر شده است. این نسبت به فرماندههایی که زندهاند و کادر این حوزه بودند عدد بسیار پائینی است.
وی در خصوص مهمترین ویژگی که این نوع آثار باید داشته باشند و مخاطب را جذب خود کند، گفت: این یک موضوع فرار و یک بسته و فرآیند درهم تنیده است و وابسته به هم که اولاً مخاطب و اقبال عمومی باید وجود داشته باشد و در مرحله بعد در حوزه نویسندگی و ارائه خاطره اهمیت پیدا میکند.
مدیر انتشارات ۲۷ بعثت ادامه داد: هم اکنون بسیاری هستند که اصلاً تمایلی برای بیان خاطرات ندارند و بسیاری هم در این فضا پیشرو هستند. نویسندگان باید در همه زمانها آموزش ببینند و عطش مطالعه را با خواستههای جامعه تطبیق بدهند تا بحث درگیرد. خیلی از اوقات با سمت و سوهای مختلف آثاری تولید میشود که باعث صورت گرفتن مسألهای میشوند و اگر مخاطبان و رسانهها رشد کنند آن وقت میتوانیم به آثار برتری دست یابیم و این کار دستوری رخ نمیدهد و اگر صورت گیرد هم کاذب است.
نویسنده کتاب «عملیات عطش» با اشاره به طیف زیاد مخاطبان و سفارشینویسی در این حوزه گفت: مخاطب یک موجود واحد نیست زیرا که با طیفی از سلایق مختلف روبهرو هستیم و باید یک اثر جریانساز باشد.
کتاب «دا» یک اثر جدی بود که توانست جریانساز شود و یا کتاب «منوچهر مدق» که البته با حجم کمش کاری جدی و همراه با فکر بود. متأسفانه سفارشینویسی وجود دارد و خود نشر ۲۷ بعثت هم گاهی ذیل این عنوان قرار میگیرد، اما قاعده این اتفاق نیست.
کلاته درخصوص سبک غالب این نوع آثار و ابداع در این حوزه گفت: سلایق افراد متفاوت است و کسی که میخواهد جسارت به دست آورد و بعد دست به نوآوری بزند باید خودش سالها در این مسیر حرکت کرده باشد و به تثبیت برسد و آن وقت میتواند ابداع کند.
سالهاست دچار تب خاطره شدهایم و بسیاری از رمان نویسها هم به سمت این حوزه آمدهاند. علت اینکه چرا رمان نتوانسته است جریان ساز شود، فربه بودن این بخش است که اجازه فعالیت به حوزههای دیگر را نمیدهد. قطعاً این قاعده از بین خواهد رفت و به سمت رمان و ادبیات داستانی که براساس واقعهها و شخصیتها نوشته میشوند، خواهیم رفت و از مستند دور خواهیم شد.
مدیر انتشارات ۲۷ بعثت در خصوص آثار جدید این نشر گفت: کتاب «زمینهای مسلح» گلعلی بابایی از مجموعه کارنامه عملیاتی لشکر ۲۷ محمد رسول الله در عملیاتهای والفجر مقدماتی و والفجر ۱۰ است که از ۹۰۰ صفحه، ۲۵۰ صفحه کتاب در خصوص کانال کمیل است و به صورت سندی به بررسی این واقعه پرداخته است.
کتابی هم با موضوع ترورهایی که در دهه ۶۰ در تهران که غالباًبه دست سازمان منافقین بوده است تا یک ماه آینده مراحل نهایی ویرایشش انجام میشود.
.