پخش زنده
امروز: -
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: مشکل خرابی دستگاه رادیوتراپی بیمارستان شهید آیت الله مدنی این شهر به زودی حل میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی دکتر جواد احمدیان با اشاره به مشکلات به وجود آمده برای بیماران نیازمند به پرتودرمانی در بیمارستان شهید مدنی تبریز افزود: این مشکل از ناحیه خرابی دستگاه رادیوتراپی به وجود آمده که تلاش میکنیم حداکثر تا ۲ ماه آینده این مشکل برطرف شود.
وی ضمن تایید خرابی دستگاه اون کور ویژه رادیوتراپی در بیمارستان شهید مدنی دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان ولیعصر تبریز که توسط بخش خصوصی اداره میشود افزود: متاسفانه این دستگاهها به دلیل عمر بالا دچار فرسودگی شده و در زمانهای مختلف با خرابی مواجه میشوند که تلاش برای اصلاح آنها از مدتها قبل شروع شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: در حال حاضر سه دستگاه رادیوتراپی (پرتودرمانی) در بیمارستان شهید مدنی فعال است که از این بین دستگاه زیمنس انکور قدیمیتر است و برخی مواقع دچار مشکل میشود و با سرویس کارشناسان دوباره به چرخه فعالیت باز خواهد گشت.
دکتر احمدیان با اشاره به میزان بالای مراجعه به مراکز درمانی دولتی به منظور دریافت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، یادآور شد: با توجه به اینکه تعرفههای ارائه خدمات رادیوتراپی (پرتودرمانی) در بیمارستان شهید مدنی تبریز در حد رایگان است، مراجعات زیادی از آذربایجان شرقی و سایر استانهای همجوار به این بیمارستان صورت میگیرد.
وی ادامه داد: از طرف دیگر به علت توقف کار تنها دستگاه رادیوتراپی مرکز خصوصی در تبریز و افزایش مراجعات به مرکز رادیوتراپی شهید مدنی، نوبت انتظار برای رادیوتراپی گاهی طولانیتر میشود و در زمانی که دستگاه اون کور نیز دچار نقص میشود، متاسفانه برخی از مردم مجبور به مراجعه به مراکز رادیوتراپی در ارومیه و زنجان میشوند.
دکتر احمدیان از جایگزینی دستگاه رادیوتراپی جدید با عنوان امید در بیمارستان مدنی تبریز حبر داد و گفت: دستگاه رادیوتراپی (پرتودرمانی) امید با توان ارائه خدمات به حدود ۱۰۰ بیمار در روز توسط دانشگاه علوم پزشکی خریداری شده است و تلاش میکنیم ظرف ۲ ماه آینده با نصب این دستگاه و تایید سازمان انرژی اتمی و دزیمتری دستگاه (روشی برای محاسبه دز جذب شده پرتوها) شاهد بهره برداری از آن و ارایه خدمت مناسبتر به بیماران عزیز باشیم.
وی هزینههای خرید دستگاه رادیوتراپی فوق را بسیار بالا اعلام و اضافه کرد: تنها برای نصب و راه اندازی این دستگاه و اماده سازی مکان مربوطه تاکنون افزون بر یک میلیارد تومان هزینه شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به طرف قرارداد دستگاه فوق اعلام کرده است آمادگی دارد هزینههای مربوطه را به صورت نقد پرداخت کند تا زمان راه اندازی آن کوتاهتر از ۲ ماه اعلام شده باشد.
وی درباره نحوه استفاده از دستگاه رادیوتراپی (پرتودرمانی) در بیمارستان شهید مدنی تبریز نیز گفت: در حال حاضر استفاده ازدستگاهها بر اساس تشخیص پزشک و تجویز آنها انجام میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ضمن دعوت از خیرین سلامت برای سرمایه گذاری در بخشهای رادیوتراپی (پرتودرمانی) تبریز افزود: در شهرهای مختلف شاهد سرمایه گذاری قابل توجه خیرین سلامت به منظور ایجاد مراکز خیریه رادیوتراپی هستیم که همین روند را میشود در آذربایجان شرقی نیز شاهد بود.