وزیر دادگستری :
هیچ کمبود کالایی در سیستان و بلوچستان نداریم
وزیر دادگستری گفت: با تلاشهای اعضای ستاد تنظیم بازار و با هماهنگی استاندار سیستان و بلوچستان وضعیت کالا در این استان مطلوب است و کمبود کالایی وجود ندارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، وزیر دادگستری شب گذشته
در ستاد تنظیم بازار سیستان و بلوچستان گفت: با تلاشهای اعضای ستاد تنظیم بازار و با هماهنگی استاندار سیستان و بلوچستان وضعیت کالا در این استان مطلوب است و کمبود کالایی وجود ندارد.
رحیمی افزود: چیزی که در ستاد تنظیم بازار کشور مطرح میشود بحث تامین مایحتاج مردم است و اولویت اول در این ستاد این است که کالا وجود داشته باشد و مردم بتوانند مایحتاج خودشان را تامین کنند و علاوه بر آن این مایحتاج باید به قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.
رحیمی وزیر دادگستری گفت: ۱۸ خرداد ماه امسال ستاد تنظیم بازار کشور مصوبه ای داشت که بر اساس آن همه تولید کنندگان قیمت کالاهای خودشان را در سامانه ۱۲۴ ثبت کنند و این قیمت مورد تایید سازمان حمایت قرار گیرد.
رحیمی، افزود: تاکنون بیش از ۵۲ هزار قلم کالا در سامانه ۱۲۴ ثبت شده که قیمت آنها ، تایید سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان است و شهروندان برای اطلاع از قیمت این کالاها میتوانند به این سامانه مراجعه کنند.
وی اظهارداشت: وزارت صمت به زودی روشی را که مردم از طریق تلفن همراهشان وارد سامانه ۱۲۴ شوند را در این سامانه طراحی میکند.
رحیمی تاکیدکرد: تولید کنندگان استان سیستان و بلوچستان قیمت اجناس خودشان را در سامانه ۱۲۴ ثبت کردهاند و این موضوع بسیار مهمی است.
وی ادامه داد: شهروندان سیستان و بلوچستان از این جهت خیالشان راحت باشد که اگر شک و شبههای در مورد قیمت کالایی داشتند، می توانند به این سامانه مراجعه کنند.
وزیر دادگستری گفت: همدلی بسیار خوبی بین مسئولان قوه مجریه با مسئولان قوه قضاییه در سیستان و بلوچستان وجود دارد که این مساله سبب پیشرفت و توسعه استان خواهد شد.
وی تصریح کرد: در نشست ستاد تنظیم بازار سیستان و بلوچستان تاکید شد که اتاق اصناف استان نظارت خودشان را بر روی اصناف خرد بیشتر کند، نظارت بر تولیدکنندگان و واردکنندگان توسط سازمانهای دولتی انجام میشود
مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان هم در این جلسه گفت : فراوانی کالا با تامین کالا امکان پذیر خواهد بود نیازمند افزایش تولیدات مرغ وتولید گوشت در استان هستیم و نیازمند احداث کارخانه روغن در چابهار هستیم
وی افزود: بندر جابهار قابلیت واردات خوبی را دارد سالانه ۱۲ میلیون تم تخلیه و بارگیری را در چابهار داریم
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه خواستار توجه به افزایش سهمیه ارد در این استان پرجمعیت شدو گفت در این استان نیازمند ساخت انبارهای جدید استراتژیک هستیم
شهرکی معاون اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان هم در این جلسه به قابلیت های این استان مرزی اشاره کرد و گفت: در چهار ماه امسال ۵۰ هزارتن واردات برنج به استان داشته ایم
وی با اشاره به مشکلات موجود در گمرک استان افزود : به علت نبود انبار مناسب و سقف دار در باران اخیر ۲۰۰ تن برنج دچار اسیب ابرگرفتگی شدند .
شهرکی از راه اندازی سامانه توزیع ارد روستایی در استان خبر داد و گفت: تمامی خبازی های استان به دستگاههای کارتخوان تجهیز شده اند.
وزیر دادگستری در سفر یک روزه به استان سیستان و بلوچستان با تعدادی از خانواده های شهدا و ایثارگران هم دیدار کرد.
امین حسین رحیمی وزیر دادگستری و حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان روز گذشته با حضور در منزل شهید صمد شاقوزایی، شهیدمنصور رنجبر نوری، شهید محمد کیخایی و جانباز ۷۰ درصد بختیار بامری با خانواده آنها دیدار کرد.
همچنین امین حسین رحیمی در سفر روز گذشته به سیستان و بلوچستان با حضور در برنامه استانساز شبکه هامون گفت : در این استان، کارهای زیادی انجام شده است اما هنوز نیاز به کار بیشتری است .
وی در این برنامه اعلام کرد: به مناسبت هفته دولت ۱۰ روزمرخصی برای زندانیان استان سیستان و بلوچستان که جرایم امنیتی ندارند،دارای شرایط اخذ مرخصی هستند، اختصاص مییابد.
وزیر دادگستری با بیان اینکه انجام یک حرکت جهشی ملی برای توسعه سیستان و بلوچستان ضرورت دارد ادامه داد: با اتحاد و همدلی موجود ۹۸۳ طرح با اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان در هفته دولت امسال به بهره برداری رسیده که نسبت به مدت مشابه ۴ برابر رشد داشته و قابل رویت است.
رحیمی اذعان کرد: همچنین عملیات اجرایی ۲۰۰ طرح با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومان در هفته دولت آغاز خواهد شد و طرح راه آهن زاهدان به خاش نیز به طول ۱۵۵ کیلومتر در روزهای آتی با حضور مقامات کشوری به بهره برداری می رسد.
وی افزود: طرح های نیمه تمام زیادی در کشور وجود دارد که عزمی جدی برای به سرانجام رساندن این طرحها شده است.
وزیر دادگستری بیان کرد: افتتاح ۱۵۵ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه، آسفالت ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی و آغاز عملیات اجرایی ساخت ۴ هزار واحد مسکن روستایی نیز از جمله اقدامات خوبی بوده که در این استان انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: آبرسانی به ۱۵۰ روستا در سطح استان، آغاز آبگیری سد شهری کور با ظرفیت ۱۰۰ میلیون متر مکعب، حفر ۴ حلقه چاه ژرف و شیرین سازی آب یکی از چاههای ژرف، بهره برداری از ۱۵۰ کیلومتر خط انتقال گاز شهری و روستایی، تجهیز بیش از دو هزار کلاس به سیستم گرمایشی و تجهیز ۲ هزار و ۴۰۰ کلاس به سیستم سرمایشی نیز از اقدامات مهمی بوده که در این منطقه به سرانجام رسیده است.
رحیمی عنوان کرد: رتبه اول در طرح نهضت ملی مسکن، رتبه اول جذب تسهیلات تبصره ۱۸ اشتغال، رتبه چهارم اشتغال در کشور، رتبه دوم در ایجاد خانه های خلاق، رتبه دوم در توسعه ورزش های همگانی و رتبه چهارم سازمان صمت در جذب اعتبارات واحدهای تولیدی نمایانگر این است که این خطه از میهن اسلامی جهش به سمت توسعه را آغاز کرده و گام های بلندی در این راستا برداشته شده که با تکمیل آنها امیدواریم در پایان این دولت شاهد چهره دیگری از این استان باشیم.