پخش زنده
امروز: -
اولین دوره آموزشی طرح حامیم(توانمند سازی دانشجویان) با حضور ۸۰۰ دانشجوی فعال استان فارس در حرم شاهچراغ (ع) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان فارس از آغاز به کار طرح حامیم با حضور ۸۰۰ دانشجوی فعال در استان فارس خبر داد.
حجت الاسلام و المسلمین حمید مقامی گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری، یکی از مشکلات کشور فاصله بین مردم و حاکمیت است و در زمان حاضر راهکار این موضوع، ایجاد و سازماندهی حلقههای میانی است.
او حلقههای میانی را واسط بین حاکمیت و مردم خواند و افزود: این حلقههای میانی به دنبال حل مسائل مردم هستند و به تعبیر مقام معظم رهبری تشکل ها، هیات ها، نشریات دانشجویی و نیروهای مردمی مورد تایید حاکمیت، از مصادیق این حلقهها محسوب میشود.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار داشت: طرح حامیم از امروز سوم شهریور آغازشده و تا نهم شهریور در فارس ادامه دارد.
وی عنوان کرد: یکی از اهداف این دوره توانمندسازی دانشجویان فعال تشکل ها، هیات ها، نشریات دانشجویی، گروههای علمی و کانونهای فرهنگی، اجتماعی است.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان فارس به تعطیلی برخی نهادها و تشکلها در دوران کرونا به واسطه مجازی بودن دانشگاهها اشاره کرد و افزود: با توجه به حضوری شدن دانشگاهها در سال تحصیلی جدید، فعالان تشکلهای دانشجویی گرد هم میآیند و با روزآمدسازی برنامه میکوشند در آغاز سال تحصیلی جدید، شاهد فعالیت خوب دانشجویان در تمامی دانشگاهها باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین مقامی با بیان اینکه در استان فارس ۸۰۰ دانشجو در طرح حامیم نام نویسی کرده اند، ادامه داد: از این تعداد حدود ۳۰۰ نفر دانشجوی آقا و ۵۰۰ نفر از دانشجویان خانم هستند.
به گفته مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان در این برنامه ضمن برگزاری کارگاه تجمیعی با عنوان جهاد تبیین، سایر کلاسهای آموزشی دایر شده و محتوای آن با دورس معارف دانشجویان تطبیق داده میشود.
مسوول نهاد رهبری در دانشگاههای استان فارس از برگزاری حلقههای معرفتی، کرسیهای آزاداندیشی، برنامههای تفریحی زیارتی، بازدید از برنامههای علمی، فرهنگی و اقتصادی و دیدار با بزرگان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی استان در طول دوره حامیم خبر داد و اضافه کرد: در این برنامهها تمام تلاش بر این است که رابطه بین مسوولان نهاد، مسوولان دانشگاه ها، کارشناسان فرهنگی و مذهبی به عنوان حاکمیت با دانشجویان تقویت شود و شرکت کنندگان در دوره بتوانند تشکل خود را به بهترین شکل ساماندهی کنند؛ در ادامه این دانشجویان به عنوان حلقههای میانی، مسائل و مشکلات مردم را شناسایی کرده و به حاکمیت برای رفع آنها راهکار ارائه میکنند.
او با اشاره به مشارکت دانشگاهها در زمینه مالی، مادی و معنوی در این برنامه، از اجرای این دوره در دانشگاه فنی مهندسی شهید باهنر خبر داد و تصریح کرد: این دوره به صورت شبانه روزی و کلاسهای آموزشی به صورت تجمیعی برای دانشجویان دختر و پسر برگزار میشود.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاسیس شرکتهای دانش بنیان از سوی دانشجویان توانمند در راستای حل مشکلات مردم را از دیگر اهداف این طرح خواند و افزود: دانشجویان از قشر فرهیخته جامعه و افراد مستعدی هستند که در صورت ایجاد شرایط، میتوانند راهکارهای خوبی برای حل مشکلات مردم ارائه دهند.
حجت الاسلام والمسلمین مقامی هدف دیگر دوره را انتقال باور و فرهنگ «ما میتوانیم» در دانشجویان خواند و تصریح کرد: این طرح با هدف آگاهی بخشی و مهارت آموزی برگزار میشود که در طول سال نیز از سوی دانشگاهها استمرار مییابد.