بررسی مشکلات واحدهای تولیدی ساوه با حضور مشاور وزیر صمت
مشاور وزیرصمت در جریان بازدید از واحدهای تولیدی خودروسازی و صنایع غذایی ساوه برتکمیل ظرفیتهای خالی واحدهای صنعتی نیمهفعال تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ دبیر ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: به منظور تأمین سرمایه در گردش و تقویت صنایع از محل منابع تبصره ۱۸، دو هزار میلیارد تومان به استان مرکزی اختصاص یافت.
حمیدرضا ملکی در جریان بازدید از چند واحد تولیدی در حوزههای خودروسازی و صنایع غذایی گفت: سفر به شهرستان ساوه به دستور وزیر صمت برای رفع موانع و مشکلات واحدهای صنعتی شهرستان و با هدف حل برخی مشکلات بخش صنعت بوده است.
وی افزود: در این سفر پیگیر سیاستهای وزارت صمت مبنی بر تکمیل ظرفیتهای خالی واحدهای صنعتی نیمهفعال و کارخانههای فعال با ظرفیت پایین را در دستور کار داریم.
مشاور وزیر و دبیر ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بیشتر واحدها در حوزه سرمایه در گردش دچار مشکلاتی هستند گفت: حضور میدانی باعث احصا و لمس مشکلات از نزدیک میشود لذا در این بخش با همکاری مدیرکل صمت استان تلاش میکنیم بخشی از این سرمایه در گردش را از محل تبصره ۱۸ که بهزودی از طریق سازمان برنامه و بودجه ابلاغ میشود برطرف کنیم.
ملکی تصریح کرد: سیاست وزارت صمت این است که واحدهای فعال با ظرفیت کم را از طریق تأمین منابع مالی به کمک بانکهای عامل با بهرهگیری از تبصره ۱۸ که به استانها ابلاغ کردهایم تقویت کند که در این راستا به استان مرکزی حدود ۲ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه کارگروه تشکیل شده در استان درخواست واحدهای صنعتی را در بازه زمانی مشخص رسیدگی میکند عنوان کرد: در صورت تأیید درخواست توسط این کارگروه و ابلاغ به بانکهای عامل ۳۰ درصد از تخصیص بهعنوان سرمایهگذاری ثابت و ۷۰ درصد بهعنوان سرمایه در گردش واحدها برای تکمیل ظرفیت در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز در جریان این بازدید با قدردانی از تلاشهای دولت سیزدهم در حوزههای مختلف گفت: اعتقاد ما بر این است که چون دولت آقای رئیسی مردمی است باید به جای پاروزنی، نقش سکانداری و هدایتگری را ایفا کنند.
حجتالاسلام محمد سبزی اضافه کرد: وظیفه دولت سیاستگذاری، تنظیم گری و تسهیل گری است و اعتقاد داریم باید مردمی سازی صورت بگیرد تا با بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی بخشی از مشکلات اقتصادی را رفع کند.
وی با اشاره به وجود شرکتهای بزرگ و اثرگذار در شهرستانهای ساوه و زرندیه افزود: با توجه به نزدیکی تهران به این دو شهرستان انتظار داریم وزرا و معاونین آنها بیشتر حضور میدانی داشته باشند تا با گفتوگو حضوری با مدیران صنایع و شنیدن صدای آنها در تصمیمگیریهای خود دقت نظر داشته باشند و با همراهی دولت و بخش خصوصی مشکلات حوزه صنعت رفع شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات واحدهای صنعتی بحث نقدینگی است گفت: اطمینان داریم این دست سفرها برای شهرستان پر خیر و برکت خواهد بود و امیدواریم با قوت بیشتری نسبت به قبل ادامه پیدا کند.
سبزی در ادامه با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد جمعیت شهرستان کارگری است گفت: این قشر زحمتکش که در خط مقدم تولید هستند نیاز به رسیدگی و حمایت دارند خصوصاً در این روزها که بحث معیشت دچار مشکلاتی است انتظار میروند واحدهای صنعتی توجه بیشتری به کارگران داشته باشند.
وی بر لزوم توجه ویژه دولت به قشر کارگر و بازنشستگان گفت و اضافه کرد: دولت و مجلس باید در سیاستهای خود این اقشار را در مد نظر داشته باشند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: نرخ بیکاری در ساوه صفر است و برای تأمین نیرو از شهرهای اطراف به ساوه مهاجرت میشود لذا اگر بخواهیم توسعه صنعتی را داشته باشیم باید در بحث حقوق و مزایا بیشتر به این اقشار توجه شود.