پخش زنده
امروز: -
بیش از ۲۱ هزار نفر در ۹۷ روستای استان اصفهان از آبرسانی پایدار بهره مند میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر عامل آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: عملیات اجرای طرح جهاد آبرسانی به ۶۵ روستای اصلی و ۳۲ روستای مسیر طرح در سه شهرستان نایین، فریدونشهر و سمیرم با همکاری قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) و با قرارداد بیش از ۱۶۴۰ میلیارد ریال در حال اجرا است.
حسین اکبریان با بیان اینکه در شهرستان نایین و در مرحله نخست اجرای این طرح، دو هزار و ۸۶۰ نفر در ۵۴ روستا از آبرسانی پایدار بهره مند میشوند، افزود: تاکنون برای اجرای طرحهای آبرسانی به مجتمعهای روستایی لای سیاه و کوهستان- بهارستان در حدود ۲۳ کیلومتر حفاری خطوط انتقال آب و ۱۵ کیلومتر لوله گذاری شده است.
وی گفت: در طرح جهاد آبرسانی این شهرستان علاوه بر حفر و تجهیز دو حلقه چاه آب، ۱۱۷ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، ۳۷۰۰ متر مکعب مخزن و ۵ باب ایستگاه پمپاژ نیز اجرا و احداث میشود.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان اصفهان همچنین با بیان اینکه در شهرستان فریدونشهر ۲۴ روستا با جمعیت ۷۲۷۱ نفر با اجرای این طرح، از آبرسانی پایدار بهره مند میشوند، ادامه داد: کل طول شبکه توزیع و خط انتقال در روستاهای محرومیت زدایی فریدونشهر ۱۱۵ کیلومتر بوده که در طرح گوراب تا کنون ۲۸ کیلومتر آن حفاری شده است.
اکبریان گفت: عملیات لوله گذاری خطوط انتقال و شبکه توزیع آب به طول ۱۱۵ کیلومتر و همچنین ۲۸ کیلومتر حفاری در حال اجرا است.
وی افزود: هم اکنون نیز عملیات حفاری و لوله گذاری درمجتمعهای روستایی برف انبار و گوراب فریدونشهر در حال اجرا است و جهاد آبرسانی در این شهرستان با احداث ۸۰۰ متر مکعب مخزن و ۳ باب ایستگاه پمپاژ و حفر و تجهیز یک حلقه چاه اجرایی میشود.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: جهاد آبرسانی در شهرستان سمیرم در مجتمع ۲۱ روستایی پادنا، روستاهای چشمه رحمان مهدی آباد، مروک، ضرغام آباد، کیفته، گیوه سین، فتح آباد، حیدر آباد، ماندگان و دشت بال وردشت با ۱۲۹ کیلومتر لوله گذاری خطوط انتقال و شبکه توزیع آب، احداث ۵۵۰۰ متر مکعب مخزن، دو ایستگاه پمپاژ و حفر و تجهیز سه حلقه چاه به زودی آغاز میشود.
طرح رفع محرومیت از مناطق کم برخوردار کشور، بر اساس بند (۳) جدول ۱۷ قانون بودجه عمرانی سال ۱۴۰۰ کل کشور، با انعقاد تفاهم نامه همکاری بین وزارت نیرو و قرار گاه امام حسن مجتبی (ع)، با اعتبار ۳۰۰ هزار میلیارد ریال، آبرسانی آشامیدنی به ۱۰ هزار روستای کشور را در مدت سه سال اجرایی میکند.