پخش زنده
امروز: -
برداشت انجیر دیم از دومین انجیرستان دیم استان فارس آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، سطح زیر کشت انجیرستان های دیم شهرستان خفر ۵ هزار و ۵٠٠ هکتار است.
سازگاری با محیط منطقه، کم آب بر بودن و متمرکز بودن این انجیرستان ها، زمینه را برای سرمایهگذاری در بخش تبدیلی و بسته بندی فراهم کرده است.
تازه خوری استفاده در صنایع کیک، کلوچه، حلوا، شربت و مربا از کاربردهای مهم این میوه است.
برداشت این محصول از اواخر مرداد آغاز شده است و تا اوایل مهر ادامه دارد و برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت فصلی شغل ایجاد شده است.
متوسط برداشت این محصول یک تن در هکتار است، اما با توجه به بارندگیهای اخیر و ایجاد خسارت به این انجیرستان ها، برداشت این محصول به ۴۰۰ کیلوگرم در هکتار رسیده است.