پخش زنده
امروز: -
همزمان با افزایش گرمای هوا و کاهش سطح ذخایر آب در سدهای انگلیس برای ۱۵ میلیون مشترک دیگر در این کشور محدویت استفاده از آب وضع شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ همزمان با افزایش گرمای هوا و کاهش سطح ذخایر آب در سدهای انگلیس و در پی اعلام وضعیت خشکسالی در بیش از نیمی از مناطق این کشور در جنوب و شرق آن، برای ۱۵ میلیون مشترک دیگر در این کشور محدویت استفاده از آب وضع شده است.
با اعمال محدودیتهای جدید شمار مشمولان این محدودیت به سی میلیون مشترک عمدتا در جنوب و شرق این کشور رسیده است و بر اساس قانون حاکم بر این شرایط، مشترکان فقط برای مصارف ضروری میتوانند از اب استفاده کنند و دیگر نمیتوانند از شلنگ برای ابیاری فضای سبز، شستن خودرو، در و پنجرهها، حیات و دیگر مصارف غیر ضروری استفاده کنند.
سازمانهای اب تاکید کردند در صورت نادیده گرفتن این محدویت متخلفان تا هزار پوند جریمه خواهند شد و از عموم مردم نیز خواسته شده هر گونه نادیده گرفتن این محدودیت را از جانب همسایهها به پلیس یا سازمانهای اب گزارش کنند.
شرکت تیمز واتر که یکی از بزرگترین شرکتهای توزیع کننده اب در انگلیس است تاکید کرده با اعمال این محدودیت پر کردن اب در استخرها و آبنماها غیر قانونی است و ناقضان این محدودیت مجازات خواهند شد.
تیمز واتر جدیدترین شرکتی است که پس از اعلام رسمی خشکسالی در کشور جزیرهای انگلیس که اطراف ان را اب فراگرفته، محدودیتهای آبی اعمال کرد.
برخی سازمانهای اب در انگلیس که یکی از پر بارانترین کشورهای جهان است، اعلام کردند منابع آبی در منطقه شان رو به پایان است و به وضعیت قرمز کمبود منابع ابی نزدیک میشوند.
سازمانهای اب منطقهای میگویند ذخایر اب پشت سدها در این کشور به کمترین میزان در سی سال اخیر رسیده است.
این در حالی است که انگلیس پس از چند هفته گرمای شدید در برخی مناطق با بارشهای پر حجم باران مواجه شد که منجر به جاری شدن سیل و ابگرفتگی برخی معابر و وارد امدن خسارت به برخی ساختمانها و بناهای شهری شد.
سازمان هواشناسی انگلیس برای برخی مناطق هشدار سیل و احتمال خطر مرگ صادر کرد.
کارشناسان در انگلیس میگویند پس از چند هفته هوای بسیار گرم و بی سابقه در این کشور، سطح خاک انقدر خشک و سخت شده است که اب نمیتواند در ان نفوذ کند بنا بر این بارشها به روان اب و سیل مبدل میشود.
کارشناسان محیط زیست در انگلیس میگویند: اگرچه باران شدید در طول خشکسالی چیز خوبی به نظر میرسد، اما مقادیر زیادی آب که به طور ناگهانی در زمینهای گرم، خشک و سخت میریزد سبب وقوع سیلهای ناگهانی و خطرناک میشود.
شرکتهای اب با اشاره به افزایش بیست درصدی مصرف اب مشترکان همزمان با گرمای شدید هوا، به مشترکان درباره کاهش مصرف هشدار میدهند، اما شماری از مشترکان میگویند شرکتهای اب به جای جلوگیری از نشت اب در شبکههای توزیع اب که در موارد متعددی شاهد ان بوده اند به مردم فشار وارد میکنند.
انان همچنین دولت را به سهل انگاری در سرمایه گذاری لازم برای نوسازی شبکه و تامین اب مشترکان در این کشور جزیرهای و پرباران متهم میکنند