پخش زنده
امروز: -
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: در مسیر جهش اقتصادی و رونق تولید اشتغالآفرین، رسانهها باید به تقویت سرمایههای اجتماعی نگاه ویژهای داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست صمیمی با اصحاب رسانه با اشاره به وظایف اقتصادی، اجتماعی و حمایتی وزارت کار گفت: به عنوان اجتماعیترین وزارتخانه کشور، با گستردگی وظایف و خدمات مواجه هستیم.
آقای محمدهادی زاهدیوفا با بیان اینکه بازسازی سرمایه اجتماعی میتواند به تحول اقتصادی کمک کند، افزود: تضعیف سرمایه اجتماعی، به ناکارآمدی سیاستهای دولت منجر میشود و در این میان خبرنگاران میتوانند رابطه سیاستهای اقتصادی و سرمایه اجتماعی را تقویت کنند.
وی با اشاره به افزایش امید به زندگی پس از انقلاب اسلامی، افزود: همه ما در یک مسیر در حال پیشروی هستیم و بخش عمده مسئولیت امیدآفرینی بر عهده اصحاب رسانه است.
آقای زاهدیوفا تصریح کرد: اهمیت کار رسانهای بر همگان روشن است و خبرنگاران هم باید با شناخت رسالت خود به رفع مشکلات مردم و تسهیل روند توسعه کشور کمک کنند.
وی با بیان اینکه باید از همه ظرفیتهای کشور برای جهش اقتصادی و عبور از این مشکلات بهره بگیریم، افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیازمند حاکمشدن مدیریت حرفهای و تصمیمگیری کارشناسی است.
آقای زاهدیوفا گفت: تصمیمات درست مدیریتی نباید درگیر حواشی سیاسی شود و رسانهها باید دستگاههای اجرایی را به مسیر اقدامات اساسی و دوری از سیاسی کاری ببرند.
وی تأکید کرد: قشر بازنشسته ما متأسفانه در گذشته جایگاه و منزلت واقعی خود را کسب نکرده است و شاهد کمتوجهی در این حوزه بودهایم.
سرپرست وزارت کار ناترازی صندوقهای بازنشستگی را یکی از چالشهای اساسی کشور دانست و گفت: به دلیل عدم اتخاذ تصمیمهای حرفهای در گذشته، ۲ صندوق بزرگ بازنشستگی به بودجه دولت متکی هستند.
وی افزود: فلسفه صندوقهای بازنشستگی و تأمین اجتماعی عملکرد درست اقتصادی و سودآوری در جهت رفاه مخاطبین است.
آقای زاهدیوفا گفت: بنا بر دستور رئیسجمهور در تفویض اختیار به وزرای عضو هیات امنای تأمین اجتماعی و بر اساس مصوبه شورای عالی کار و طبق جمعبندی و خروجی نشست با بازنشستگان، توافق لازم برای اصلاح مستمری سایر سطوح حاصل شد.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت عدالت در تقسیم منابع برای توسعه کشور تأکید کرد و افزود: شرکتهای سرمایهگذاری باید در حوزه استانی ایجاد شوند و مشارکت لازم را در توسعه منطقهای داشته باشند.