پخش زنده
امروز: -
مدیر منطقه برق شهریار از ایجاد دو پست ۶۳ کیلوولتی سیار در باغستان و امیریه شهریار خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران، محمدرضا لشگری با اشاره به مشکلات زیرساختی در سطح شهریار گفت: با بازدید میدانی و جلسات متعدد معاونان و مدیران شرکتهای برق منطقه ایی و توزیع برق استان تهران مقرر شده تا در بخش باغستان و امیریهی شهریار، پستهای ۶۳ کیلوولتی سیار تا سال اینده ساخته شود.
وی با اشاره به همکاری و تصمیم شرکتهای برق برای حل و کاهش مشکلات برق در این منطقه افزود: در صورت تحقق این دو موضوع، شاهد تحول بزرگی در پایداری شبکه خواهیم بود و مشکلات مربوط به خاموشیها در منطقه بسیار کاهش خواهد یافت.
بازدید میدانی از مناطق مختلف شهریار و مسیرهای انتقال نیرو، با حضور مسولان و معاونان شرکتهای برق منطقه ایی و توزیع برق استان تهران، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مسولان محلی، در شهریارانجام شد.