پخش زنده
امروز: -
متقاضیان ثبت نام در طرح نهضت ملی مسکن نگران مبلغ اولیه برای ساخت خانه نباشند زیرا راه حل مناسبی در این زمینه در نظر گرفته شده تا در طول ساخت مسکن آورده را پرداخت کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: از فرد متقاضی مسکن تعهد گرفته می شود تا پس از شروع ساخت و گذشت چند ماه و دریافت تسهیلات از بانک، آورده خود را بپردازد.
جواد خدایی افزود: هم اینک طرح نهضت ملی مسکن از مجموع ۹۶ شهر خراسان رضوی در ۸۹ شهر در حال اجراست و زمین برای متقاضیان در این شهرها برای ساخت منازل دو واحدی، ویلایی و بیشتر در حال واگذاری است که ظرف یک ماه آینده این موضوع به شدت اوج خواهد گرفت.
وی ادامه داد: به هرحال شرایط شناسایی و انتخاب و آماده سازی زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن کار ساده ای نیست به ویژه این که سهم خراسان رضوی از چهار میلیون خانه در کشور، ۱۰ درصد معادل ۴۰۰ هزار واحد مسکونی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استاندار خراسان رضوی گفت: رویکرد ما در خصوص اجرای طرح نهضت ملی مسکن آن است که دولت هیچ گونه تصدیگری نداشته باشد و خانه ها با مشارکت مردم ساخته شود و هم اکنون که زمین در عمده شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت استان به متقاضیان واگذار شده است آنان بدون مداخله ما در حال ساخت واحدها و دریافت تسهیلات از بانک هستند.
خدایی افزود: حتی پیشرفت اجرایی طرح نهضت ملی مسکن در شهرستانهای گناباد، خواف و بجستان تا حدی بوده که متقاضیان طی هشت ماه گاه ساخت یک خانه ویلایی را با نظارتهای کامل فنی و مهندسی کامل کرده و در آن ساکن شده اند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استاندار خراسان رضوی گفت: مردم به لحاظ نیاز به واحدها و تعلق آنها به خودشان دقت و حساسیت بیشتری در ساختشان لحاظ کرده اند در حالی که تصدیگری و مداخله ما در ساخت واحدهای مسکونی می توانست در این زمینه مانع ایجاد کند.
جواد خدایی افزود: طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای بالای ۱۰۰ نفر جمعیت مانند سبزوار، نیشابور و قوچان از طریق انبوه سازان و در قالب آپارتمانهای چند طبقه ساخته می شود.
وی گفت: هدفگذاری طرح نهضت ملی مسکن در شهر جدید گلبهار، ۵۰ هزار واحد است که تاکنون زمین برای ۳۰ هزار واحد واگذار شده و کار ساخت آغاز شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استاندار خراسان رضوی افزود: یکی از انتقادهای مردم به ویژه طبقه متوسط شاغل نسبت به طرحهای قبلی مسکن در کلانشهرها این بود که نمی توانستند خانه خود را در شهرهای جدید یا نزدیک به کلانشهر بسازند و یکی از دلایل اصلی کمتر ساخته شدن خانه در کلانشهرها مساله زمین بوده چرا که قیمت بالای زمین هزینه تمام شده ساخت خانه را افزایش می داد.