پخش زنده
امروز: -
پلتفرم هوشمند حمل و نقل بینالمللی بار که به همت یک شرکت دانش بنیان راهاندازی شده است، طیف متنوعی از خدمات آفلاین و آنلاین را به شرکتهای بینالمللی حمل و نقل ایرانی و خارجی ارائه میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ یک شرکت دانشبنیان از طریق توسعه زیرساخت برخط خدمات حمل و نقل بینالمللی، زمینه ارائه خدمات فناورانه را به کشورهای همسایه فراهم کرد. محمد محمدپور مدیرعامل شرکت دانشبنیان نوید آوران ویستا تام، با اشاره به اهمیت خدمات هوشمند در حوزه حمل و نقل گفت: یکی از مسائل حیاتی در هر کشور، توسعه و مدرنسازی سیستم حمل و نقل بینالمللی متناسب با پیشرفتهای فناوری است. باید سیستم حمل و نقل و ارسال کالا را به گونهای باتغییرات سریع فناورانه منطبق سازیم که از گردونه رقابت فشرده صادرات کالا، عقب نمانیم. در این راستا موفق شدیم زیرساخت توتال را به یک سامانه پویا و روبه گسترش تبدیل کنیم.
پلتفرم هوشمند حمل و نقل بینالمللی بار این مجموعه دانشبنیان به اختصار توتال نام دارد. این سامانه که از اپلیکیشن به پلتفرم ارتقاء یافته است، طیف متنوعی از خدمات آفلاین و آنلاین را به شرکتهای بینالمللی حمل و نقل ایرانی و خارجی و همچنین سایر صادرکنندگان ارائه میدهد. این سامانه همه فرایند حمل و نقل بار را از لحظه بارگیری و حتی قبل از آن، تا زمان تحویل کالا به مشتری تحت رصد و کنترل دارد.
در این سامانه، شرکتهای حمل و نقل از طریق کد رهگیری و پلتفرم، امکان رهگیری لحظه به لحظه محموله خود را دارند و میدانند که بار دقیقاً در چه مرحلهای از انتقال، ترخیص و تحویل است. یکی دیگر از نیازمندیهای شرکتهای حمل و نقل این است که گزارش دقیق مالی و اسنادی مرتبط با حمل کالا را در لحظه دریافت کنند، این سامانه امکان دریافت آنی این گزارشها را نیز فراهم میآورد.
مشتریان نیز با مراجعه به این پلتفرم، از مراحل انتقال و دیگر مسائل مرتبط با بار خود مطلع میشوند. این پلتفرم همچنین طیف وسیعی از دیگر خدمات را نیز به شرکتها ارائه میکنند.
بنا بر اعلام مدیران این شرکت دانشبنیان، مشتریان میتوانند برای استفاده از آن، هم لایسنس دریافت کنند و هم آنکه از مدل اجاره پلتفرم استفاده کنند. با افتتاح دفتر این شرکت دانشبنیان در ترکیه، زمینه برای آموزش شرکتهای حمل و نقل همسایه جهت کار با این سامانه فراهم شد.
در حال حاضر به غیر از ترکیه، افغانستان و روسیه نیز در حال اتصال به خدمات این پلتفرم دانشبنیان هستند. معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از طریق حمایت از شرکتهای خدماتدهی و تجاریسازی محصولات دانشبنیان، تلاش کرده است تا حجم کمی و کیفی خدماتدهی فناورانه را افزایش دهد.