ظرفیت تولید قوطی های دوتکه در اولین و بزرگترین شرکت قوطی سازی ایران
اولین و بزرگترین شرکت قوطی سازی ایران با ظرفیت تولید قوطی های دوتکه در شهر صنعتی کاوه ساوه فعالیت می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ رییس کل دادگستری استان مرکزی در جریان بازدید از شرکت قوطی سازی در شهر صنعتی کاوه گفت: کلید حل مشکلات اقتصادی تکیه بر توانمندیهای داخلی و رونق تولید است و برداشتن موانع و مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی منجر به تسهیل در روند تولید انواع محصولات شده و اشتغالزایی به همراه خواهد داشت.
حجت الاسلام موسوی افزود: این مجموعه تولیدی از واحدهای فعال، پویا و پیشرفته در حوزه تجهیزات و زیرساختهاست و هدف از بازدید، تشویق و ترغیب فعالان اقتصادی برای تلاش بیشتر و رونق در تولید است.
وی اضافه کرد: این واحد صنعتی توانسته است با تکیه بر توانمندی جوانان متخصص داخلی و دانش بومی و تکنولوژیهای روز در عرصه تولید و ارزآوری برای کشور موفق عمل کند و سهم قابل توجهی در تولید کالا را به خود اختصاص دهد.
مدیر عامل شرکت قوطی سازی آلومنیوم کاوه گفت: در این واحد صنعتی هشت فرمت مختلف قوطی تولید می شود که در نوع خود، کاملا منحصر به است و ما به دلیل استراتژی و راهبردی که برای جذب حداکثری و ارتقا ظرفیت تولید داریم، وارد این پیچیدگی تولید شده ایم.
علوی اظهار کرد: همه ی فرآیند تولید به صورت مواد اولیه ی غالب، آلومنیوم می باشد که با طی مراحل کشش، ضربه، رولینگ و فورمینگ ، محصول نهایی تولید می شود و با استفاده از تکنولوژی چاپ ۸ رنگ که مانند آن در منطقه خاورمیانه وجود ندارد، به دنیا عرضه می کنیم.
وی اظهار کرد: همه ی دستگاه های تولید، اتوماتیک و بدون دخالت دست و با استفاده از تکنولوژی روز دنیا، فرآیند ارائه محصول با کیفیت و دارای استاندارد های لازم، انجام می شود.
وی در خصوص صادرات محصولات نیز ادامه داد: صادرات قوطی های تولید شده به لحاظ کیفیت و زمان تحویل ، به ۸ کشور همسایه صادرات می شود که حدودا ۷۰ میلیون یورو تراز تجاری مثبت ایجاد شده و سالانه بیش از ۴۰ میلیون یورو صرفه جویی ارزی برای کشور داریم.
مدیر خط تولید این واحد صنعتی نیز گفت: اولین و بزرگترین شرکت قوطی سازی آلومنیوم دو تکه کشور در ساوه استان مرکزی فعالیت می کند.
مختار افزود: در این واحد صنعتی حدود ۲.۲ میلیارد قوطی با ۹۰ درصد ظرفیت اسمی در حال تولید هستیم و در صورت بومی سازی صنایع بالادستی و رفع نیاز به واردت، می تواند علاوه بر ارز آوری موجب ارتقا و توسعه این صنعت بیش از گذشته خواهد شد .
وی با اشاره به تامین کامل نیاز داخل با فعالیت این واحد صنعتی افزود: با تلاش صورت گرفته ، در حدود ۹۰ کارخانه ی بین المللی و داخلی ِ تولید انواع نوشیدنی ها را پشتیبانی می کنیم.
براساس آمارهای وزارت صمت، تعداد واحدهای فعال در زمینه تولید قوطی های فلزی ۱۸۲ واحد با ظرفیت سالانه ۸۳۵ هزار تن است که اشتغالی قریب به ۱۰ هزار نفر، ایجاد شده است.