پخش زنده
امروز: -
با حکم وزیر بهداشت ، امانی جای جمالیان را در دانشگاه علوم پزشکی اراک گرفت .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛
دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت ، در حکمی دکتر امانی متخصص ارتوپدی و رئیس فعلی بیمارستان قدس ، را جایگزین دکتر جمالیان در حوزه بهداشت و درمان استان مرکزی کرد.
متن حکم دکتر عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بدین شرح است :
جناب آقای دکتر علیرضا امانی
عضو محترم هیات علمی دانشگاه ؛
خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی محترم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعتراف نموده و شکر نعمت آن است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده به عمل آید در این راستا و با توجه به تعهد تخصص و سوابق علمی و اجرایی ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک منصوب می شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمایید امید است با اتکال به خداوند متعال حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور، و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر، موفق و موید باشید.
دکتر سید محمد جمالیان از هشتم دی ماه سال ۹۷ مسئولیت حوزه سلامت استان را عهده دار شد و حدود ۳ سال و هفت ماه در راس امورات اجرایی بهداشت و درمان استان مرکزی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی فعالیت کرد.
باسلام.در حکم که به ایشان داده شده از خدمات ارزنده اشاره شده .در سابقه ایشان به نقطه ورشکستگی بیمارستان
آیا اشاره شده یا در زمان ریاست چند ماهه بیمارستان ولیعصر که به دلیل درگیری با کارمندان بیرونش کردن یا در زمان ریاست بیمارستان قدس پر ستارهای را از کار اخراج کرد وزیر محترم به کدام سوابق ارزنده اشاره شده؟
وزیر محترم