پخش زنده
امروز: -
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی مازندران، از شناسایی ۲۶ محله کم برخوردار در مناطق شهری در طرح تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، وحید حسین زاده در حاشیه بررسی اجرای این طرح در منطقه کم برخوردار اسپیاری در آمل گفت: فهرست محلات محروم و کم برخوردار طی مطالعهای احصا شد و پس از همفکری با صاحبنظران اجتماعی اقتصادی، فرهنگی و آموزشی طرحی برای توسعه و توانمندسازی این محلات که حدود ۲۰۲۰ محله درکل کشور بوده تهیه و به تایید رهبری رسیده است که درحال حاضر در حال پیاده سازی و اجرا با همکاری دستگاههای اجرایی است.
وی افزود: در اجرای این طرح در مازندران از مجموعه ۲۶ محله کم برخوردار شناسایی شده، مدیریت ومسئولیت ساماندهی وپیگیری ۹ محله در استان به اداره کل بهزیستی و ۱۵ محله دیگر شهری نیز به اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره)، جمعیت هلال احمر و ستاد اجرایی فرمان امام راحل درمازندران سپرده شده است.
معاون اموراجتماعی اداره کل بهزیستی مازندران، با اشاره به اینکه برای توانمندسازی و عادی شدن وضعیت درمناطق کم وبرخوردار به لحاظ بهره مندی عادلانه ازهمه امکانات شهری همانند دیگر مناطق شهری حدود ۲۰ گام تدوین شده است، تصریح کرد: در این طرح تحول ساز اجتماعی، اداره کل بهزیستی مازندران تاکنون با راه اندازی خانه بهزیستی، شناسایی نیازهای هر منطقه و نقشه مربوط به توانمندسازی این مناطق در استان تاکنون انجام شد.
حسین زاده، نبود و ضعف برخی زیرساختها از جمله آسفالت، کانال هدایت آبهای سطحی هدایت شده از منازل افراد ساکن در این مناطق به کوچهها که معضلات زیست محیطی و بهداشتی را به همراه دارد و نداشتن برخی خانواهای این مناطق از آب، برق و گاز را از دیگر مشکلات شهروندان ساکن در این مناطق بیان کرد.
وی ادامه داد: بیشتر خانههای فعلی در این مناطق از حداقلهای اولیه هم بهرهمند نیستند و نیاز جدی به نوسازی و بهسازی دارد که انتظار هست هر یک دستگاههای اجرایی نسبت به انجام مسئولیت سازمانی در این مناطق متعهدتر عمل کنند.
حذف چندصدایی و موازی کاری ادارات در طرح ۲۰۲۰
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی مازندران، با تایید این مطلب که یکی از چالشهای سالهای گذشته درمناطق کم برخوردار اقدامهای خودسرانه و رفع تکلیفی بوده و تاکنون نتیجه کاملی نداشته است، گفت: در این طرح هر دستگاه اجرایی که مسئولیت سازمانی در این مناطق دارد، الزاما باید با یکی از چهار دستگاه متولی در این طرح هماهنگی و مشارکت کند.
حسین زاده تصریح کرد: در این طرح افرادی به عنوان شهردار برای پیگیری نیازها و بیان مشکلات حکم مسئولیتی دریافت میکنند و با ارائه گزارش برای رسیدگی در جلسه شهرستانی به ریاست فرماندار، نقش ادارات مربوطه برای رفع مشکل و نیاز درخواست شده منجربه نتیجه خواهد شد.
وی افزود: این طرح در نهایت ۲۰ گام دارد و تا زمانی که توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی در مناطق کم برخوردار صورت نگیرد و مردم این مناطق این خدمات را در عمل لمس نکنند، تغییرات ادامه خواهد داشت.
وی یادآورشد: نتایج و عملکرد هر دستگاه اجرایی در اجرای طرح تحول اجتماع محور ۲۰، ۲۰ توسط دفتر مقام معظم رهبری نظارت و ارزیابی میشود.