پخش زنده
امروز: -
میوهها سرشار از آنتی اکسیدان ها، مواد شیمیایی گیاهی، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ به دلیل اینکه برخی از خوردن برخی میوهها اجتناب میکنند قند موجود در میوه و تاثیر آن بر سلامت است.
برخی از میوهها مانند بلوبری (زغال اخته آبی) میتواند به بهبود سلامت مغز و قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای دیگر مانند سرطان کمک کنند.
در اینجا برخی میوههای کم قند خوشمزه و سرشار از مواد مغذی را معرفی میکنیم.
انجیر
انجیر میوهای کم قند سرشار از فیبر، کلسیم و پتاسیم است. دارچین را روی آن بپاشید تا شیرینی بیش تری داشته باشید که سطح قند خون را ثابت نگه میدارد.
کیوی
یکی از مزایای کیوی آن است که مملو از ویتامین ث میباشد که به حمایت از سیستم ایمنی بدن کمک میکند به ویژه در شرایط فعلی که کووید – ۱۹ شیوع پیدا کرده ویتامین ث از اهمیت بالایی برخوردار است.
نارنگی
اگر اهل کیوی نیستید، نارنگی میوهای کم قند است که از سیستم ایمنی بدن حمایت میکند.
زردآلو
زردآلو نه تنها قند کمی دارد بلکه سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین آ است که به طور مستقیم از سلامت چشم پشتیبانی میکند.
بلوبری (زغال اخته آبی)
بلوبری یا زغال اخته آبی یکی دیگر از میوههای کم قند، اما سرشار از مواد مغذی است. بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان است که برای قلب و مغز مفید میباشد. زغال اخته آبی ممکن است در ظاهر کوچک باشد، اما فواید آن بسیار زیاد است.
تمشک
تمشک سرشار از پتاسیم میباشد و از سلامت قلب و عروق حمایت میکند. هم چنین، تمشک حاوی منگنز است که به ثابت نگهداشتن سطح قند خون کمک میکند.
سیب
سیب و کره بادام زمینی به عنوان یک میان وعده سیر کننده و کم قند پیشنهاد میشوند. سیب به خودی خود قند کمی دارد و فیبر و پروتئین موجود در کره بادام زمینی نیز به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک میکند.
گیلاس
گیلاس سرشار از پلی فنول میباشد نوعی آنتی اکسیدان که به جریان خون کمک میکند.
هندوانه
هندوانه دارای آب فراوانی است که آن را به میوهای فوق العاده آبرسان تبدیل میکند. یک فنجان هندوانه حاوی تنها ۹ گرم شکر است. این میوه همچنین حاوی کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.
ریواس
ریواس نه تنها برای تهیه شیرینی پای شناخته میشود، بلکه میتوان ترکیب آن را در کباب، سالاد یا ترکیب آن با ماست استفاده کرد، مواد مغذی موجود در ریواس شامل ویتامین K مفید برای سلامت استخوان، فیبر و آنتی اکسیدان است.
مصرف میوهها مواد مغذی کلیدی مورد نیاز بدن مان مانند فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، کربوهیدراتها و آب را فراهم میکند.
ترکیب میوه با مواد غذایی غنی از پروتئین به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک میکند.