پخش زنده
امروز: -
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در حال حاضر کشور وارد پیک هفتم کرونا شده و در استان کرمانشاه نیز به شدت روند بستری و ابتلای بیماری افزایش پیدا کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه، دکتر محمدی بر تزریق دوز واکسن یادآور برای مقابله با بیماری کرونا تاکید کرد و افزود: ساده انگاری و عدم توجه نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی، عبور از پیک هفتم بیماری کرونا را دشوار میسازد
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تفاوت عمده این پیک با پیکهای قبلی بیماری، در این است که اهمیت و توجه مردم نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک و تزریق واکسن بسیار کم شده است و ساده انگاری مردم عبور از این پیک را دشوار خواهد ساخت.
وی افزود : متاسفانه شاهد هستیم که مردم بدون رعایت پروتکلهای بهداشتی در اجتماعات حضور مییابند و در صورت داشتن علائم جهت انجام تست به پزشک مراجعه نمیکنند.
محمدی ادامه داد: در این شرایط باید در حوزه بهداشت و به ویژه واکسیناسیون برنامههای جدیدی را در راستای مهار کرونا اجرا کنیم، از جمله پیگیری افرادی که ۶ ماه از تزریق واکسن آنها گذشته است و واکسیناسیون به صورت فعال با حضور در درب منازل و پیگیری تلفنی با سرعت بیشتری انجام شود.
وی از افزایش موارد بستری در بیمارستانهای استان ابراز نگرانی کرد و افزود:
در حال حاضر بیمارستان فارابی بیشترین تعداد موارد بستری کرونایی را دارد و در بیمارستانهای امام رضا (ع) و امام خمینی (ره) نیز باید تختهای بستری کرونایی را افزایش دهیم و در هر یک از این بیمارستانها یک بخش دیگر برای بستری بیماران کرونایی در نظر گرفته شود.
معاونت غذا و دارو تعداد ۱۰ تخت به بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی اختصاص دهد تا در اختیار بیماران کرونایی قرار گیرد و توجه گردد هیچ کودک بیماری پشت درهای بیمارستان نماند.
با توجه به افزایش تعداد موارد بستری، هر یک از بیمارستانهای غیر دانشگاهی از جمله بیمارستانهای امام حسین (ع)، ۵۲۰ ارتش، حضرت ابالفضل (ع) و شهدا هر کدام یک بخش خود را به درمان بیماران کرونایی اختصاص دهند.
تعداد ۳۱ تخت در بیمارستان امام خمینی (ره) ویژه درمان بیماران کرونایی راه اندازی گردد و نیروهای مورد نیاز در اختیار این بخش قرار گیرد