پخش زنده
امروز: -
معاون قضایی دادستان کل کشور با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بررسی تاثیر اقتصادی کرونا بر تجارت، کسب و کار و شناسایی و تدوین پیشنهاد بسته حمایتی گفت: کسب و کارهای آسیب دیده از بحران کرونا و آثار منفی آن بر تجارت مشخص شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سعید عمرانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در حوزه مقابله با کرونا، افزود: عضویت در ستاد لجستیک کرونا و شرکت در ۵۲ جلسه اصلی و ۱۰ جلسه فوق العاده از جمله اقدامات انجام شده در این ستاد بوده است.
وی ادامه داد: نشست مشترک با قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا در سه بخش تأمین تجهیزات پزشکی و محصولات سلامت محور، تامین کالاهای اساسی و جلوگیری از کمبود کالا در بازار و بررسی اثرات اقتصادی کرونا بر تجارت، کسب و کار و شناسایی و تدوین پیشنهاد بسته حمایتی تقسیم میشود.
معاون قضایی دادستان کل کشور با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش تأمین تجهیزات پزشکی و محصولات سلامت محور گفت: در بحران شیوع ویروس کرونا و نیاز شدید کشور به ماسک، واحدهای صنعتی و صنفی روزانه حدود ۷۰۰هزار ماسک تولید کردند.
وی تصریحکرد: با شرکتهای دانش بنیان و ماشینسازان صنعتی با مهندسی معکوس ماشین آلات و فعال کردن واحدهای صنعتی و تغییر خطوط به سمت تولید لباس یکسره پرستاری (گان)، ماسک، دستگاه اکسیژنساز ونتیلاتور تنفسی، موادضدعفونیکننده، الکل و مواد شوینده بهداشتی هماهنگی شد.
عمرانی با بیان اینکه با وزارت راه و شهرسازی و ناوگان هوایی برای حمل فوری تجهیزات پزشکی و ملزومات بهداشتی به اقصینقاط کشور هماهنگی انجام شد، افزود: در واحدهای تولید الکل، موادضدعفونیکننده، ماسک، لباس یکسره محافظ پرستاری و شرکتهای بافتینه، بافتسان و بهبود یزد جهت نظارت بر تولید، موجودی انبارها و نحوه توزیع، بازرس مقیم مستقر شد.
معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: نظر به توان تولید داخل با واردات هر نوع ماسک N۹۵، ماسک سه لایه، لباس یکسره محافظ پرستاری، الکل و مواد ضدعفونی کننده مخالفت و جلوگیری بعمل آمد.
وی با بیان اینکه طرح، ایجاد و راه اندازی فروش اینترنتی محصولات سلامت محور با هدف در خانه ماندن مردم اجرا شد، افزود: واحدهای تولیدی صنعتی و صنفی حتی در روزهای تعطیل تولید و عرضه میکنند.
وی با اشاره به بخش دوم اقدامات مبنی بر تامین کالاهای اساسی و جلوگیری از کمبود کالا در بازار گفت: بنا شد واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی ضروری و مورد نیاز مردم بدون تعطیلی و با سه شیفت کار به تولیدات خود ادامه دهند.
عمرانی با اشاره به الزام به فعالیت کامل نانوایان، خواربار فروشی ها، فروشگاههای زنجیرهای و سازمان میادین و تره بار تصریح کرد: طرح نظارت در بازار با محوریت سازمان حمایت و همکاری و هم افزایی سازمان تعزیرات، سازمان حمایت از تولید کنندگان، مصرف کنندگان و اصناف بازرسی صنعت، معدن و تجارت جهاد کشاورزی سازمان تعزیرات حکومتی و بازرسان اصناف به ریاست دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور تشدید شد.
وی با اشاره به بخش سوم اقدامات مبنی بر بررسی اثرات اقتصادی کرونا بر تجارت، کسب و کار و شناسایی و تدوین پیشنهاد بسته حمایتی گفت: شناسایی کسب و کارهای آسیب دیده از بحران شیوع بیماری کرونا و آثار منفی کرونا بر تجارت مانند تعطیلی مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده، رستورانها، تالارهای پذیرایی، بوفه ها، طباخی ها، قهوه خانه ها، اغذیه فروشی ها، قنادی و آبمیوه و بستنی فروشی ها، آجیل فروشی ها، رانندگان مسافربری درون شهری و برون شهری، واحدهای تولیدی پوشاک و کیف و کفش، آموزشگاههای رانندگی، آرایشگاه ها، استخرها و باشگاه ها، گرمابهها و برگزار کنندگان همایش و نمایشگاهها صورت گرفت.
معاون قضایی دادستان کل کشور افزود: کد کاربری در سطوح استانها و شهرستانها در سامانه کارا برای بررسی درخواست متقاضیان تسهیلات بانکی در نظر گرفته شد.