پخش زنده
امروز: -
وانگ یی گفت: به آمریکا اجازه نخواهیم داد به این شیوه با ما برخورد کند و تلاشهای آمریکا برای استفاده از مسئله تایوان به منظور مهار چین، بی نتیجه خواهد بود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر؛ وانگ یی وزیر امور خارجه چین در واکنش به موضع گیری های مقامات واشنگتن در قبال چین و مساله تایوان گفت: به آمریکا اجازه نخواهیم داد به این شیوه با ما برخورد کند، زیرا چنین برخوردی را نمیپذیریم. برای تضمین اجرای اصل خودداری از دخالت در امور داخلی دیگر کشورها باید همکاری صورت گیرد. سازمان ملل وجود چین واحد را به رسمیت میشناسد و کشورها باید به این اصل پایبند باشند. میخواهیم اطمینان پیدا کنیم که آمریکا هرگز نخواهد توانست فرآیند وحدت را متوقف کند.
وی تاکید کرد: تایوان بخش جدایی ناپذیر از چین است و تلاشهای آمریکا برای استفاده از این مسئله به منظور مهار چین، بی نتیجه خواهد بود. تایوان همواره بخشی از چین بوده است و هرگز به جز این نخواهد بود.
رئیس دستگاه دیپلماسی چین در ادامه به آمریکا هشدار داد به قدری عجولانه عمل نکند که اوضاع بدتر شود و به بحران بزرگتری منجر شود.