پخش زنده
امروز: -
معاون اجرائی رئیس جمهور: دولت با تمام توان در خدمت مردم است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، سید صولت مرتضوی در ستاد مدیریت بحران استان گفت: استانهای آسیب دیده در حال جمع بندی خسارات هستند.
وی افزود: تسهیلات لازم برای نوسازی و بهسازی درنظر گرفته خواهد شد وستاد اجرایی فرمان امام نسبت به تامین دام از دست رفته اقدام میکند.
مرتضوی گفت: زیر ساختها هم به مرور زمان با تامین اعتبار بازسازی خواهد شدو باید با آسیب شناسی و اقدمات پیشگیرانه از بخش اعظمی از خسارت ناشی از حوادث پیشگیری شود.
معاون اجرائی رئیس جمهور گفت: مسیلهایی که مورد تعریض قرار گرفته اند آزادسازی شود، گام اساسی این است که از نعمت خدادادی به نحوه احسنت بهره برداری شود.
مرتضوی با بیان این که بازدیدهای میدانی مسئولین کشوری از این استان ادامه دارد گفت: ذخیره سازی و افزایش آبهای زیرزمینی و سدها مورد تاکید است.
وی با اشاره به مصوبات نشست گفت: زمینه سازی و بستر سازی همراه با اجازه و عملیات سنتزی نتیجه بخش است.
مرتضوی با تقدیر از گروههای جهادی گفت: بهره گیری از ظرفیت بسیج مردمی حایز اهمیت است
وی افزود: بروز رسانی تجهیزات و امکانات الزامی است ومسئولان باید در اجرای سیل بندها، آزادسازی مسیلها وبسترسازی رودخانهها توجه کافی داشته باشند.
سرپرست جهاد کشاورزی استان در ستاد مدیریت بحران گفت: مجموع خسارتهای سیل در بخش کشاورزی ۴۴۵ میلیارد تومان و در بخش عشایری ۳۷۵ میلیارد تومان است.
آقای برزگر افزود: از آنجایی که در فصل برداشت محصولات زراعی هستیم و در سیل اخیر حرکت آبهای روان در استان شدت بیشتری گرفت خسارتهای بسیاری را به بخش کشاورزی و عشایری وارد کرد.
به گفته وی، ۸۵ تیم ارزیابی از دامپزشکی، امور عشایر و جهاد در حال ارزیابی خسارتها هستند.
سرپرست جهاد کشاورزی استان افزود: مکان و نوع خسارتهای این سیل با خسارتهای سال ۹۸ متفاوت بود.
آقای برزگر گفت: بیشترین خسارتها در زیرساختهای عمومی بخش کشاورزی شامل کانالها، جاده بین مزارع، قنوات، سردهنهها و سربندها، پمپاژها و سرریز ۱۸ سد خاکی است.
سرپرست جهاد کشاورزی استان همچنین افزود: سیل ۵۰۰ میلیارد ریال به بندهای خاکی در چهارمحال و بختیاری خسارت وارد کرد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: در بارندگی و وقوع سیل ، ۵۰ میلیارد ریال خسارت به شبکههای برق رسانی استان وارد شد که با حضور ۲۶ تیم عملیاتی در کوتاهترین زمان رفع عیب و اصلاح شد.
مجید فرهزاد با اشاره به اینکه در حال حاضر تمامی مشترکان برق استان از برق مطمئن و پایدار برخوردار هستند گفت: اصلاح و بهینه سازی شبکههای آسیب دیده با نصب ۹۴ پایه برق رسانی، ۳ هزار متر شبکه فشار متوسط و ضعیف، هزار و ۵۰۰ متر کابل انشعاب، نصب ۶ دستگاه ترانسفور ماتور توزیع با تجهیزات کامل وتعویض ۲۰ کنتور برق رسانی انجام شد.
وی افزود: بیشترین خسارات وارده به شبکههای برق رسانی در روستای بارده در شهرستان بن، روستای دره بید درشهرستان فارسان و برخی مناطق روستایی در شهرستانهای لردگان، خانمیرزا وکوهرنگ بوده است.
فرهزاد گفت: پس از جاری شدن سیل با تلاش شبانه روزی تیمهای عملیاتی این شرکت، برق ۹۰ درصد مشترکین در همان ساعات اولیه وصل شد و ۱۰ درصد مشترکین هم پس از رفع نقاط حادثه خیز و ایمنسازی محل، در روز بعد از وقوع سیل، برق دار شدند.
مدیر کل بنیاد مسکن وانقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری هم گفت: دو هزار و ۱۳۰ واحد به تعمیرات نیاز دارند و ۲۰۰ واحد تجاری اسیب دیده است.
اقای ریاحی افزود: به ۳ هزار و ۸۶ واحد معیشت هم اسیب جدی وارد شده است.
مدیر کل حمل و نقل و راهداری چهارمحال و بختیاری هم گفت: در سیلاب اخیر ۶۰ محور اسیب دید که ۵۸ محور بلافاصله بازگشایی شد.
اقای غلامی افزود: ۴۰ تیم راهداری با ۳۰۰ دستگاه در سیلاب خدمات رسانی کردند که هم اکنون ۸۰ دستگاه از مدارخارج شده است.
وی گفت: هم اکنون هزار و ۵۰۰ کیلومتر از انواع جاده های چهارمحال و بختیاری اسیب دیده اند و براورد اولیه خسارت ۶۵۰ میلیارد تومان است.
مدیر کل اب منطقهای استان هم گفت: تیمهای عملیاتی با ۵ جرثقیل و دو کارگاه بسته بندی اب معدنی ، ۸ بیل مکانیکی و ۳ دستگاه پمپ خدمات رسانی کردند
محمدی با اشاره به کمبود تجهیزات گفت: هم اکنون به ۳۰ دستگاه پمپاز نیازداریم.