پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار زوولیولیله مندلا ماندلا، نوه نلسون ماندلا رهبر فقید ضد آپارتاید آفریقای جنوبی تأکید کرد: مبارزه علیه آپارتاید اسرائیل بخشی از جریان مقاومت است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، زوولیولیله مندلا ماندلا، نوه نلسون ماندلا رهبر فقید ضد آپارتاید آفریقای جنوبی که برای دریافت جایزه خود در مراسم اعطای جایزه حقوق بشر اسلامی به تهران سفر کرده است، با حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور رئیس این سازمان دیدار و گفتگو کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور از آرمانی سخن گفت که نلسون ماندلا برای آن مبارزه کرد و افزود: نام نلسون ماندلا برای همیشه در تاریخ جاودانه شد.
وی با اشاره به سخنرانی نوه نلسون ماندلا در مراسم اعطای جایزه حقوق بشر اسلامی اظهار داشت: طرح موضوع «آپارتاید اسرائیل» و تأکید شما بر این موضوع، ابتکار خوبی است و باید تلاش کنیم این نگاه توسعه یابد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد: شما شخصیت شناخته شدهای در آفریقای جنوبی هستید و ظرفیت خوبی دارید که از آن برای توسعه گفتمان مبارزه با آپارتاید و اشکال مختلف آن استفاده کنید.
وی در عین حال، تأکید کرد: تردیدی نداریم که آپارتاید اسرائیل مثل آپارتاید آفریقای جنوبی به زودی منجر به شکست میشود و ما از هیچ کمکی برای سرعت دهی و شتاب بیشتر برای شکسته شدن این آپارتاید در جهان دریغ نخواهیم کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور به دیپلماسی فرهنگی و نقش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در روابط بینالملل اشاره کرد و گفت: یکی از نمایندگیهای ما در آفریقای جنوبی مشغول به فعالیت است و ما آمادگی خود را چه در ایران و چه در آفریقای جنوبی برای توسعه و فرهنگ سازی ادبیات آپارتاید اسرائیل اعلام میکنیم.
وی مبارزه علیه آپارتاید اسرائیل را بخشی از جریان مقاومت دانست و افزود: ادبیات مقاومت به خوبی در سطح منطقه و جهان شناخته میشود و خوشبختانه جریان مقاومت در سطح منطقه ما، هر روز هواداران و حامیان بیشتری پیدا میکند.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأکید کرد: انقلاب اسلامی یک پدیده زنده و همواره رو به رشد است.
تحقق تمدن نوین اسلامی در بستر انقلاب اسلامی
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور با اشاره به فرآیند رسیدن به تمدن نوین اسلامی در بستر انقلاب اسلامی گفت: براساس چشم انداز مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، انقلاب اسلامی در آیندهای نه چندان دور، «تمدن نوین اسلامی» را رقم خواهد زد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مسئله حقوق بشر اشاره کرد و گفت: متاسفانه امروز مسئله حقوق بشر به یک ابزاری برای برخوردهای دوگانه تبدیل و وارد دورهی استانداردهای دوگانه شده است.
وی اضافه کرد: ما معتقدیم مشکل اصلی این است که استکبار و تسلط غرب سالهاست که در حوزه ادبیات سازی از ما جلوتر است و به همین دلیل میتواند روایتهای دروغین را به گونهای مطرح کند که باور جهانی را به همراه داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور با بیان جنگ روایتها در اندیشه رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: بنابراین، اگر امروز به درستی آنچه را روی داده است بیان نکنیم، دیگران برای ما آن گونه که میخواهند روایت میکنند. باید گفت با حرکت آهسته به نتیجه نمیرسیم و باید قدرت خود را در ادبیات سازی گسترش دهیم.
فلسطین بزرگترین مسئله زمان ماست/ لزوم ترویج مکتب امام خمینی (ره) در جهان
زوولیولیله مندلا ماندلا نیز در این دیدار با ابراز خرسندی خود از سفر به ایران گفت: جای بسی خوشحالی است که امروز در ایران حضور دارم. پدربزرگ من مرحوم ماندلا در مبارزاتش با آپارتاید در خصوص الهام خود از مکتب امام خمینی (ره)، رهبر فقید ایران و انقلاب سخن میگفت و از حمایت مردم ایران در مبارزاتش برای آزادی برخوردار بود.
نوه نلسون ماندلا با تأکید بر ترویج مکتب امام خمینی (ره) در جهان تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ما را حمایت کرد و ما توانستیم کشور مستقلی باشیم و این بسیار برای ما ارزشمند بود.
وی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی باعث خوشحالی پدربزرگ من نلسون ماندلا در زندان رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی بود.
وی گفت: امروز، فلسطین بزرگترین مسئله زمان ماست. پدربزرگ من معتقدند بودند که آزادی ما بدون آزادی فلسطین ناقص خواهد بود. در تلاش هستیم بتوانیم از تجربیات گذشته خود در حوزه مقاومت با فلسطین و آپارتاید اسرائیل بهره بگیریم.
زوولیولیله مندلا ماندلا اظهار داشت: فعالان زیادی در آفریقای جنوبی وجود دارند برای اینکه اصولی را که سردار سلیمانی و امام خمینی (ره) مطرح کردهاند در جامعه اشاعه دهیم.
نوه نلسون ماندلا خاطرنشان کرد: ما از فعالان مدنی حامی فلسطین حمایت میکنیم و موفق شدیم بسیجی در این زمینه برای حمایت از آرمان فلسطین ایجاد کنیم.
وی گفت: در آفریقای جنوبی زنان فعال و توانمند زیادی داریم که در فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به شکل فعال حضور دارند به همین منظور علاقهمندیم تعاملات و ارتباطات بین بانوان دو کشور به ویژه در زمینه فرهنگ گسترش یابد.