پخش زنده
امروز: -
انجیر یک میوه بسیار خوشمزه است و برای درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد، جالب است بدانید انجیر تاثیرات باورنکردنی بر روی پوست و موی شما نیز می گذارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ،انجیرها، منبع غنی از مواد مغذی ضروری مختلف هستند؛ آنها غنی از مواد مغذی، آنتی اکسیدانها و ویتامینها میباشند. انجیر خشک شده در مواد معدنی و ویتامین بسیار متمرکز است. انجیر منبع غنی از قندهای طبیعی و فیبر محلول هستند.
بهبود سلامت گوارش
انجیرها یبوست را کاهش میدهند و سلامت کلی هضم را بهبود میبخشند. هر روز صبح انجیر مصرف کنید تا با مشکلات گوارشی خداحافظی کنید.
بهبود سلامت قلب
انجیرها سطوح تری گلیسیرید را در خون کاهش میدهند و به بهبود سلامت قلب کمک میکنند همچنین حاوی فنلها و اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ هستند که خطر بیماری قلبی را کاهش میدهند.
کاهش کلسترول
انجیرها حاوی پکتین، فیبر محلول هستند که سطح کلسترول را کاهش میدهند. فیبر موجود در انجیر کلسترول بیش از حد در سیستم گوارش شما را از بین میبرد و آن را به روده منتقل میکند.
جلوگیری از سرطان روده بزرگ
مصرف منظم انجیر میتواند خطر سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. فیبر در انجیر به سرعت به حذف زبالهها در بدن کمک میکند که برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ مفید است.
درمان کم خونی
کودکان، نوجوانان در حال رشد و زنان باردار باید سطوح آهن خود را نظارت کنند تا از عوارض جلوگیری کنند. همچنین اگر بیمار هستید یا تحت عمل جراحی قرار داشته باشید، انجیر را در رژیم غذایی خود اضافه کنید تا میزان آهن در بدن شما افزایش یابد و مشکل را زودتر برطرف کنید.
مفید برای بیماران دیابتی
نه تنها میوه، بلکه برگ انجیر نیز برای سلامت شما مفید است. برگهای انجیر دارای ویژگیهای شگفت انگیز هستند که به تنظیم میزان قند خون شما کمک میکند و به عنوان نسخهای برای بیماران دیابتی به شمار میروند.
جلوگیری از سرطان پستان
انجیرها از جمله میوههایی هستند که دارای بیشترین مقدار فیبر میباشند؛ و مشخص شد که زنانی که در طول نوجوانی و جوانی انجیر مصرف کرده اند، در خطر کمتری برای ابتلا به سرطان پستان قرار دارند.
تقویت استخوانها
انجیرها حاوی کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند که موجب سلامتی استخوانها میشوند. انجیر تراکم استخوان را بهبود میبخشد و شکستگی استخوانها را کاهش میدهد، کلسیم برای حفظ استخوانهای سالم بسیار مهم است و انجیر یکی از بهترین منابع آن است.
غنی در آنتی اکسیدانها
انجیرها منبع آنتی اکسیدانها هستند و آنها رادیکالهای آزاد را در بدن شما خنثی میکنند و با بیماریها مبارزه میکنند. انجیرها یک منبع غنی از آنتی اکسیدانهای فنولی هستند، آنتی اکسیدانها در انجیر لیپوپروتئینها را در پلاسما غنی میکنند و از اکسیداسیون بیشتر آنها را محافظت میکنند.
تنظیم فشار خون بالا
به غیر از پتاسیم، امگا ۳ و امگا ۶ در انجیر نیز به حفظ فشار خون کمک میکنند.
جلوگیری از فشار خون بالا
هنگامی که پتاسیم کمتر و سدیم بیشتری مصرف میکنید، تعادل سدیم پتاسیم در بدن مختل میشود. انجیر تعادل این دو ماده را در بدن ایجاد میکند.
درمان بیماری آسم
یک روش کارآمد برای مقابله با آسم، این است که مخلوطی از پودر دانههای زغال اخته، عسل و انجیر را مصرف کنید، همچنین میتوانید آب انجیر را مصرف کنید، تا آسم را تسکین دهید.
کاهش گلو درد
انجیرها حاوی موکلیاژ بالا هستند، که گلو درد را کاهش میدهند. آب طبیعی انجیر درد و استرس آکوردهای صوتی را تسکین میدهد.
بهبود سلامت کبد
انجیرها کبد را از آلودگی پاک میکنند، بنابراین سلامت آنها افزایش مییابد.