پخش زنده
امروز: -
استاد دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران برای اولین بار در تاریخ روابط علمی ایران و هند به دعوت موسسه تحقیقاتی فناوری هند مشغول تدریس شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ استاد دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران برای اولین بار در تاریخ روابط علمی ایران و هند به دعوت موسسه تحقیقاتی فناوری هند مشغول تدریس شد.
دکتر سید محمدرضا خلیلی استاد تمام دانشکده مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تحصیلات عالیه خود را در هند شروع کرد و پس از گذراندن کارشناسی مهندسی مکانیک در دانشگاه مانیپال و گذراندن کارشناسی ارشد در دانشگاه بنارس در مهندسی فناوری مواد و در نهایت اخذ مدرک دکترا در مهندسی مکانیک کاربردی از انستیتو تکنولوژی هند- دهلی، در سال ۱۳۷۲ به ایران برگشت و در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مشغول بکار شد. او اولین استاد تمام دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه بود که در سال ۱۳۸۵ به این مهم دست یافت.
وی در مدت ۲۹ سال خدمت در این دانشگاه بیش از ۲۳۰ مقاله علمی داوری شده در مجلات معتبر و بیش از ۲۰۰ مقاله داوری شده در کنفرانسهای داخلی و بین المللی ارائه کرد.
این استاد دانشگاه، مولف سه کتاب در حوزه مهندسی مکانیک است و تا کنون با همکاری سازمانها و صنایع موفق به انجام ۲۸ طرح ملی و تحقیقاتی در کشور شده است.
وی در سال ۱۳۷۷ جایزه جشنواره خوارزمی و اتحادیه مبتکران و مخترعان در ژنو را دریافت کرد و بارها بعنوان پژوهشگر برتر و ممتاز دانشگاه معرفی شد.
خلیلی از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ به عنوان رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در شبه قاره هند در سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو مشغول به فعالیت بود و هم اکنون در ماموریتی علمی و تحقیقاتی از سوی انستیتو تکنولوژی هند در دهلی که یکی از برترین موسسات دنیا و دارای رتبه کیو اس ۱۷۴ در سال ۲۰۲۲ است دعوت شده و در دانشکده مکانیک کاربردی این انستیتو به عنوان عضو هیئت علمی وابسته (Visiting Professor) به فعالیت در امور آموزشی و پژوهشی مشغول است.