پخش زنده
امروز: -
عضو کمیته کشوری بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان دامپزشکی گفت: برای پیشگیری از تب کریمه کنگو کسانی که نذر قربانی در ایام محرم دارند رعایت نکات بهداشتی را جدی بگیرند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، «آراسب دباغ مقدم» در یک برنامه «رادیو سلامت» با بیان اینکه تب کریمه کنگو بیماری بومی در کشور ماست که هر سال از اوایل بهار تا پاییز ادامه دارد، افزود: به علت آنکه این بیماری مرتبط با فعالیت کنهها و در فصول گرم سال است، در شش ماهه اول سال این بیماری را شاهد هستیم.
وی آخرین آمار ابتلا به تب کریمه را ۶۰ نفر و تعداد فوتیها بر اثر این بیماری را ۳ نفر اعلام کرد و ادامه داد: برای دامداران یا دامپزشکان این بیماری نوعی بیماری شغلی است، اما برای افراد عادی که با دام زنده ارتباطی ندارند، اگر دامی را میخواهند ذبح کنند حتما مراقب باشند که مخاط دهان و بینی و چشم آنها با خون و ترشحات حیوان در تماس نباشد.
عضو کمیته کشوری بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان دامپزشکی با تاکید بر اینکه هنگام ذبح دستکش مناسبی در دست داشته باشید، گفت: همچنین هنگام جابجایی گوشت دقت داشته باشید و قبل و بعد تماس با گوشت دست خود را بشویید، ضمن اینکه حتما خون ریخته شده ذبح را با آب فراوان پاک کنید و این گوشت ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید و پخت کامل گوشت را مد نظر داشته باشید.
دباغ مقدم با توجه به شیوع دوباره کرونا تاکید کرد: هر چند تا کنون ثابت شده سطوح تاثیر زیادی در انتقال کرونا ندارد، اما در هنگام تجمعها و توزیع نذورات که مردم ماسکها را برای خوردن یا آشامیدن برمی دارند احتمال انتقال از نظر تنفسی زیاد میشود از این رو فضای باز برای تجمعها و گردهماییها توصیه میشود.