به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در جلسه علنی امروز (سهشنبه 11 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی سوال احمد راستینه هفشجانی نماینده شهرکرد، بن و سامان و تعدادی دیگر از نمایندگان از حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، پس از عدم اقناع نماینده مذکور، از پاسخ های وزیر با 112 رأی موافق، 120 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 243 نماینده حاضر در جلسه از توضیحات وزیر قانع نشدند.
سیدمجتبی محفوظی عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس متن سوال را به شرح زیر قرائت کرد: در اجرای ماده (207) آییننامه داخلی مجلس، سؤال فوق در جلسه رسمی روز سهشنبه مورخ 31 خرداد ماه 1401 کمیسیون با حضور نمایندگان عضو کمیسیون، نماینده سؤالکننده و وزیر مطرح و پس از استماع اظهارات طرفین و نظر به عدم اقناع نماینده سؤال کننده از پاسخ های ارائه شده وزیر، کمیسیون قلمرو سؤال را ملی تشخیص داده و مستند به بند (3) ماده (207) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، گزارش سؤال جهت اعلام وصول در اولین جلسه علنی ارسال میشود.
وی افزود: قانون شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان پس از دوازده سال از تشکیل این وزارتخانه در شهریور سال 99 به تصویب رسید و بر اساس قانون حداکثر شش ماه پس از تصویب این قانون باید آیین نامه اجرایی آن نوشته می شد که متاسفانه تا کنون ارایه نشده است.
وزارت ورزش تنها دو تکلیف باقیمانده دارد
وزیر ورزش با اشاره به اینکه این وزارتخانه از ۱۰ تکلیفی که داشته به ۸ تکلیف خود عمل کرده و پیش نویس آیین نامه دو تکلیف دیگر نیز تدوین شده است، از ارتقای معاونت امور جوانان این وزارتخانه به دبیر شورای عالی جوانان خبر داد.
سید حمید سجادی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال احمد راستینه هفشجانی نماینده شهرکرد، بن و سامان و تعدادی دیگر از نمایندگان درخصوص اینکه با وجود گذشت هیجده ماه از تصویب قانون شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان، چرا هنوز آیین نامه اجرایی این قانون به تصویب هیات دولت نرسیده و عملا ظرفیت های این قانون فعال نشده است، گفت: نظر به طرح این سوال باید به این نکته اشاره کنم که تردیدی نیست که با تصویب این قانون و با همت عالی نمایندگان مجلس گام بلندی در راستای انتظام و انسجام هر چه بیشتر مسائل و موضوعات بسیار مهم حوزه ورزش و جوانان برداشته شد و این دو مقوله و پدیده اجتماعی یعنی ورزش و جوانان تا حدود زیادی ساماندهی و قانونمند شد.
وی ادامه داد: ما سال ها غصه می خوردیم بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی سازمان تربیت بدنی کشور با قانون زمان پهلوی دوم اداره می کردیم، کما اینکه در خرداد 1390 که وزارت ورزش و جوانان تاسیس شد، همچنان همان قانون تفویض و قرار شد با قانون قدیم کار خود را انجام دهیم.
سجادی تصریح کرد: هم اکنون این را به فال نیک می گیریم که آرزوی ما ورزشی ها در اواسط شهریورماه 1390 برآورده شد و مجلس قانون شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان را مصوب کرد و در کمتر از یک ماه بعد به تایید شورای نگهبان رسید و از 10 مهرماه با ابلاغ دکتر قالیباف به ریاست جمهوری وقت تقدیم شد. از آن زمان فرصت داشت پیش نویس های آیین نامه مرتبط با این قانون تدوین شود.
وزیر ورزش و جوانان دولت سیزدهم افزود: وزارت ورزش و جوانان وقت در مهلت قانونی 6 ماهه خود پیش نویس و آیین نامه را تهیه کرد و به نهاد ریاست جمهوری و هیات دولت تقدیم کرد، از آن زمان قدری فاصله افتاد تا در دولت جدید مجدد بعد از اینکه افتخار خدمت پیدا کردم به اتفاق همکاران، معاونان و مدیران کل مرتبط پیگیری های مستمری انجام دادیم.
وی تاکید کرد: طبق دستورالعملی که دریافت کردیم باید در 10 قسمت وظایفمان را انجام می دادیم که از آنها آیین نامه ها و دستورالعمل های 8 قسمت از آنها که مربوط به داخل وزارتخانه بود و یا بعضاً به طور مثال دستورالعمل اجرایی تامین و تجهیز امکانات ورزشی در رشته تیراندازی باید با وزارت ورزش و جوانان و دفاع به طور مشترک به تصویب و تفاهم می رسیدیم که انجام شد، یا در بحث شورای برون مرزی برای اعزام تیم ها و ورزشکاران و ورود آنها نیز نیاز به آیین نامه و دستورالعمل شورای برون مرزی داشت، بنابراین از 10 تکلیف تنها 2 تکلیف باقی ماند.