پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی : یکی از کارهای خوبی که در این دانشگاه انجام گرفته بحث بینالمللی سازی است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، دکتر حسین قناعتی در هشتمین آیین فارغالتحصیلی دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: من نمیتوانم بگویم که دانشجویان از این دانشگاه فارغالتحصیل شدند چرا که اینجا همیشه خانه آنها خواهد بود. همهما باید به این خانه متعهد باشیم. اگر چه سختی و مشکلات وجود دارد اما اینها دلیل نمیشود ما کنار بکشیم. بنابراین میایستیم و ایرانمان را بهتر از پیش میسازیم.
آقای قناعتی با اشاره به عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مهمترین هدف ما گسترش علم نافع در کشور است؛ ما میخواهیم فقط چیزهایی را یاد بگیریم که به درد کشور و مردم میخورد. با افتخار میگویم که دانشگاه های علوم پزشکی کشور و به خصوص دانشگاه علوم پزشکی تهران توانستهاند افرادی را تربیت کنند که به درد جامعه برسند و در موقعیت هایی قرار بگیرند که مشکلی از مشکلات کشور را حل کنند.
وی گفت: بسیاری از کارهای پژوهشی انجام شده در مراکز پژوهشی این دانشگاه ما انجام می گیرد. احراز رتبه های برتر در آموزش و پژوهش در سال های پیاپی، رشد انتشارات دانشگاه باوجود شیوع کرونا و اچ ایندکس بالا، از مهمترین فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه این دانشگاه بیشترین تعداد دانشجویان بینالمللی و استعدادهای درخشان را در کارنامه خود دارد، تصریح کرد: یکی از کارهای خوبی که در این دانشگاه انجام گرفته بحث بینالمللی سازی است، تعداد ۱۳۷۱ دانشجو از پنجاه کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل میکنند که همه اینها ثمره زحمات مسئولان پیشین و مسئولان امروز است.
وی افزود: در کشور عراق با سرمایه سرمایه گذاری بزرگ دانشگاهی به نام دانشگاه سبطین راهاندازی شد که قرار بود دانشگاه آکسفورد آن را مدیریت کند و خوشبختانه با تعاملات انجام شده این دانشگاه به عنوان شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور رسمی به ما واگذار شد. البته حدود ۲۰ درصد درآمد و مدیریت علمی وپژوهشی آن با ما و مدیریت اجرایی با عراق است که از ماه اکتبر نخستین گروه دانشجویان پزشکی عراق در آنجا شروع به تحصیل خواهندکرد.
دکتر قناعتی با اشاره به رتبه دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشکده داروسازی ما چهلمین رتبه را در جهان دارد. بسیاری از کارهای مدرن پیشرفته و تحقیقاتی که مورد نیاز کشور است در پژوهشکدههای مختلف دارویی این دانشگاه انجام میشود.
وی با بیان اینکه با تولید داروهای فراوان در پژوهشگاه های دارویی و شرکت های دانش بنیان دانشگاه، ۳۰۰ میلیون دلار صرفه جویی داشته ایم تصریح کرد: دو هزار میلیارد تومان از محصولات تولیدی دانشگاه و شرکتهای دانش بنیان فروخته شده است. داروهایی که با کمک مراکز پژوهشی دارویی دانشگاه مانند، داروهای ضد سرطان که تماما توسط محققان ما هم برای مصرف داخلی و هم صادرات تولید شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به تولید دستگاه هایی که در مراکز تحقیقاتی دانشگاه ساخته شدهاند نیز اشاره کرد و افزود: دستگاه جراحی رباتیک برای اولین بار در کمپانی داوینچی آمریکا ساخته شد و ایران دومین کشوری است که وارد این عرصه شده و این یکی دیگر از افتخار ما است.
وی گفت: در آبان ماه سال گذشته دو عدد از این دستگاه را در کشور اندونزی به فروش رساندیم و تعداد پنج سفارش دیگر از این کشور داریم که در رقابت با کمپانیهای آمریکا عملکرد خوبی داشته ایم. دستگاه کاردیاک اسکن که کشور روسیه به علت تحریم تعداد پنج عدد از آن را تقاضاکرده نیز از موارد دیگر است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،دکتر قناعتی اشاره ای هم به ساخت دیگر دستگاه ها از جمله، دستگاه میکروسیتی و کاردیاک اسکن کرد و در مورد یکی از پتنت های این دانشگاه گفت: پتنت دکتر عبدالاحد که یکی از دانشمندان معروف دنیا و کشور ما است توسط یکی از شرکت های بزرگ و معتبر جهان پیشنهاد شد که به قیمت ۵ میلیون دلار فروخته شود ولی با مشورت با مقامات بالا تصمیم بر این شد که این کار عملی نشود و این افتخار برای کشور ایران باقی بماند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر زحمات اساتید گذشته و تلاش اساتید کنونی مبنی بر پیشرفت علمی کشور گفت: تمام این پیشرفتها مرهون زحمات افرادی است که میتوانستند در کشورهای دیگر زندگی راحتی داشته باشند ولی در کشور ماندند و این توضیحاتی که دادم قسمتی از افتخاراتی است که با همت آنها به دست آمده است.
وی افزود: لازم میدانم بگویم شهرک علمی شهید سلیمانی در بیست و هشت هکتار در منطقه ۱۷ تهران و برای صدها استارتآپ ساخته خواهد شد و ان شاءالله با کارهایی که در حال انجام است و با کمک شما فارغ التحصیلان عزیز، دانشگاهی پویاتر و قویتر خواهیم داشت.
دکتر قناعتی گفت: در حال حاضر رتبه دانشگاه ما ۳۵۰ در بین دانشگاههای جهان است و امیدواریم تا پایان دوره کاری مان و با کمک شما آن را به زیر ۲۰۰ برسانیم.