پخش زنده
امروز: -
فرماندار باغملک از مرگ یک نفر بر اثر اصابت صاعقه در بخش میداود این شهرستان خبر داد ؛ در هفتکل نیز در حادثه ای مشابه یک نفر جان باخت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، بهروز فرج اللهی گفت : فعالیت سامانه بارشی مانسون در باغملک ادامه دارد و متاسفانه ساعتی پیش اصابت صاعقه به یک مرد در روستای سرحانی بخش میداود منجر به مرگ وی شد.
وی افزود: از مردم درخواست میکنیم از خروج غیرضروری از منازل خود پرهیز کرده و از حضور در ارتفاعات و مسیلها، رودخانهها و کانالهای آب به شدت خودداری کنند.
فرماندار باغملک ادامه داد: این سامانه بارشی با شدت در منطقه فعال است و فعلا در حال ارزیابی خسارات وارد شده هستیم، تمام نهادهای امدادی و خدماتی نیز در حالت آماده باش قرار دارند.
همچنین در ساعت:۱۹:۳۵ در روستای طوف شیرین هفتکل یک آقا بر اثر اصابت صاعقه جان خود را از دست داد.
مازیار مولایی رئیس شبکه بهداشت و درمان هفتکل گفت: بر اثر صاعقه یک جوان ۲۳ ساله که علی رغم هشدارها در بیابان گوسفندان خود را چرا برده بود جان باخت و عملیات احیا برای وی بی نتیجه بود.