پخش زنده
امروز: -
هیاتی تجاری و فناور از ایران شهریورماه سال جاری برای توسعه بازار علمی کشور به ونزوئلا سفر میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایرانی را برای آشنایی با زیرساختهای فناورانه ونزوئلا و توسعه بازار محصولات ایرانساخت به این کشور اعزام خواهد کرد.
شرکتها با حضور در این سفر 4 روزه از برنامههایی چون برگزاری نشستهای رودررو با شرکتهای متناظر، بازدید از مراکز تولید صنعتی، برگزاری سمینارهای آموزشی تجارت با ونزوئلا و برگزاری نمایشگاه محصولات دانشبنیان بهرهمند میشوند.
این هیات تجاری و فناور 14 تا 19 شهریورماه سال 1401 به ونزوئلا سفر می کنند و شرکت های فعال در حوزه کشاورزی و دامپروری، داروها و مکمل های غذایی، تجهیزات پزشکی، ابزار دقیق و تجهیزات پیشرفته، نفت، گاز و پتروشیمی، پلیمر و مواد پیشرفته، صنایع خلاق، آی تی و تجارت الکترونیک و بازیافت و خدمات شهری می توانند در این سفر حضور داشته باشند و محصولات و توانمندی های خود را به فناوران، شرکت های تجاری و تجار و سرمایه گذاران ونزوئلایی معرفی کنند.
چندی پیش وزیر علوم و فناوری و وزیر کشاورزی ونزوئلا در راس هیاتی از شرکت های تجاری و فناور این کشور میهمان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بودند و با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از نمایشگاه دائمی فناوریهای ایران ساخت بازدید کردند. این کار با هدف توسعه بازار تولیدات ایرانساخت در جهان، معرفی توانمندیهای فناورانه کشورمان به ونزوئلا، افزایش تعاملات و تبادلات فناورانه میان شرکت های دانش بنیان و خلاق ایرانی و شرکت های متناظر ونزوئلایی و آشنایی با توانمندی ها و پیشرفت های فناورانه ایران انجام شد.
به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزیر علوم و فناوری ونزوئلا پس از بازدید از دستاوردها و محصولات شرکت های خلاق؛ آمادگی این کشور را برای میزبانی از این محصولات و توسعه صادرات تولیدات فرهنگی و خلاق ایران ساخت، اعلام کرده بود و معاونت علمی و فناوری در تلاش است تا با پیگیریهای لازم علاوه بر صادرات محصولات فناورانه کشورمان به ونزوئلا به صادرات محصولات صنایع خلاق به بازار بزرگ آمریکای لاتین هم توجه ویژه ای داشته باشد.
پیرو این سفر، شهریورماه سال جاری شرکت های دانش بنیان و خلاق ایرانی راهی ونزوئلا می شوند تا همکاری ها و تعاملات علمی و فناورانه دو کشور شتاب گیرد و در قالب پروژه های مشترک دو جانبه انجام شود.