پخش زنده
امروز: -
۱۳۴ روستای استان کرمان همچنان در معرض خطر و آسیب سیلاب هستند و روند بررسی خسارت ها ادامه دارد .
به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکز کرمان ، تلاش برای پیداکردن دو مفقودی سیل در راور ادامه داردو سه فوتی سیلاب درکرمان و رفسنجان به ثبت رسید
استاندار کرمان جلسه ستاد مدیریت بحران استان ضمن قدردانی از تلاشهای اعضاستاد بحران استان و هماهنگی دستگاههای مختلف اجرایی خواستار جدیت و ادامه تلاشهابرای پیشگیری از حوادث و برشناخت فرمانداران از جغرافیای مناطق تحت پوشش خودتاکید کرد.
فداکار افزود:تشخیص اولویتها در بحر ان بسیار ضروری است و اکنون تلاش فعلا برای حفظ جان مردم است و بعد از گذر از بحران برای جبران خسارتها برنامه ریزی خواهد شد.
وی بر لزوم پیگیری اصلاح زیر ساختها به ویژه وصل ارتباطات تلفنی در روستاهای سیل زده تاکید کرد.
استاندار عنوان کرد: همه دستگاههای اجرایی استان تا پایان خروج سامانه بارشی از استان در حال آماده باش خواهند بود.
فداکار گفت: روند بازسازی و لایروبی قنوات کشاورزی در روستاها از اولویتهای مدیران باید باشد و بلافاصله از امروز روند بازسازی را آغاز کنند.
وی افزود: برای بازسازی منازل آسیب دیده ارزیابی صورت بگیرد و باتوجه به بیمه شدنمنازل مددجویان کمیته امداد فرمانداران پیگیر جبران خسارات وارده باشند.
استاندار از مدیران خواست به صورت میدانی درکنار مردم باشند و به مشکلاتشان رسیدگی کنند.
مدیر کل ستاد مدیریت بحران استان هم در این جلسه گفت: در سیل اخیر در استان بیش از ۴هزار هم استانی گرفتار سیلاب شدند.
سعیدی افزود: برخلاف تلاش نیروهای امداد رسانی و خدمات رسانی در مناطق سیل زده همچنان ۱۳۴روستا درگیر سیلاب ودرمعرض خطرند.
وی عنوان کرد: تا کنون ۱۳۴روستای در معرض خطر، تخلیه شدند.
مدیر کل ستاد مدیریت بحران استان تصریح کرد: ۱۶راه اصلی استان خسارت جدی دیدند و ۴۴ راه فرعی و روستایی هم تخریب شده است.
سعیدی گفت: همچنان ۴۰درصد از مناطق شهر رفسنجان آبرسانی سیار صورت میگیرد و برق ۲۵ روستا در شهرستانهای رفسنجان، بافت و زرند هم قطع است.
وی عنوان کرد: برق ۵ روستای مناطق جنوبی هم که دچارقطعی بود، وصل شده است.
فرماندار کرمان هم در خصوص حادثه سکنج ماهان و فوت یک نفر در سیلاب گفت:با توجه به هشدارهای اعلام شده تمامی تفرجگاهها و مناطق گردشگری مسدود شد و هیچگونه گردشگری دراین مناطق نداشتیم.
فرمانده سپاه ثارالله با اشاره به خسارات زیاد سیل در برخی مناطق به ویژه روستاهای رفسنجان خواستار مطالعات طرحهای جدی در پیشگیری از حوادث مشابه شد.
سردار نظری افزود: آموزش آمادگی مدیران در حوادث و بحرانها ضروری است و میتوان با تخصصی شدن مدیران برخی نهادها میتوان از تلفات و خسارات سنگین در امان بود.
بابایی افزود: برخلاف تمامی هشدارها متاسفانه سه جوان از مسیرهای جداگانه به منطقه گردشگری آبشار سکنج عزیمت کردند که دچار سیلاب شدند و متاسفانه پس از کمک و اقدام نیروهای امدادی دونفر نجات یافته و یک نفر هم فوت شد.
فلاح مدیر عامل هلال احمر هم از امدادرسانی به ۴هزارنفر گرفتار در سیلاب اخیر خبردادو گفت: ۵۰۰امدادگر استان در سیلاب اخیر به گرفتاران سیلاب خدمات رسانی ۲۰۰خودرو را نجات دادند.
وی افزود: فعالیت امدادگران در۱۹شهرستان خطرآفرین سبب شددر ۵۰۰ منزل مسکونی تخلیه آب صورت بگیرد و تمامی مفقودیهای سیلاب همنجات پیدا کردند.
دراین جلسه مطرح شد، خسارات در بخش کشاورزی درشهرستانهای رفسنجان، بافت، انار، زرند شهربابکو سیرجان بوده و ۸۰۰رشته قنات و بیش از ۴هزارمتر خطوط آبرسانی بین باغات در استان آسیب جدی دیده اند و تاکنون بالای سه هزارمیلیارد تومان خسارت برآوردشده است و همچنین درشبکه برق شمال استان هم تاکنونتقریبا ۱۰میلیاردتومان خسارت اولیه برآورد شده است.
همچنین بر اساس پیش بینی اداره کل هواشناسی و با توجه به ورود سامانه جدید از جنوب کرمان ازبعد ظهر امروز در مناطق رفسنجان، سیرجان، شهربابک و جنوب کرمان، بافت و بخشهایی از شهر کرمان تمامی ادارات و نهادهای خدمات رسان درحال آماده باش قرار گرفتند.