پخش زنده
امروز: -
شرکت اکتوورکو از آمادگی خود برای تحویل ۲ میلیون دُز واکسن اسپوتنیک لایت به وزارت بهداشت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فانا، روابط عمومی شرکت اکتوورکو اعلام کرد: مطالعات متعدد و گسترده در کشورهای مختلف نشاندهنده اثربخشی بسیار خوب واکسن اسپوتنیک لایت به عنوان دُز توان افزا (بوستر) در برابر سویه اُمیکرون، به ویژه در افراد دریافتکننده واکسنهای ویروس غیر فعال (مثل سینوفارم) و واکسن وکتور ویروسی (مثل اسپوتنیکوی) به عنوان واکسیناسیون اولیه است.
با توجه به اینکه مجوز مصرف اضطراری واکسن اسپوتنیک لایت تولیدی شرکت اکتوورکو در تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۶ و همچنین مجوز توزیع سه سری ساخت اول این واکسن را در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۰ سازمان غذا و دارو صادر کرده است، شرکت اکتوورکو آمادگی تحویل واکسن اسپوتنیک لایت را در همان زمان به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد، اما متأسفانه وزارت بهداشت برغم صدور این مجوزها و موافقت اولیه کمیته ملی واکسن برای خریداری واکسن اسپوتنیک لایت، از خرید این واکسن از شرکت اکتوورکو اجتناب کرد و با پایان تاریخ انقضای واکسنها، این شرکت ناچار به امحای نخستین بچهای تولیدی واکسن خود شد.
شرکت اکتوورکو هم اکنون ۲ میلیون دُز واکسن اسپوتنیک لایت دارای تاریخ مصرف آماده توزیع دارد که در صورت اعلام تمایل وزارت بهداشت به خریداری آنها برای استفاده در برنامه واکسیناسیون کشوری، بلافاصله به آن وزارت تحویل و در شرایط سخت کرونایی حاضر برای مردم عزیز ایران استفاده خواهد شد.