پخش زنده
امروز: -
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولید کنندگان مواد شیمیایی صنعت ساختمان گفت: بطور کلی ۹۸،۵ تا ۹۹ درصد مواد تشکیل دهنده چسب کاشی داخلی و ۱ تا ۱.۵ درصد وارداتی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای اکبر معتضدی در ارتباط با رسانه ملی (برنامه تابلوی صادرات رادیو اقتصاد) افزود: خوشبختانه امروز توانایی تولید انواع چسبهای کاشی در کشور وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه تولید چسب در کشور یک مزیت نسبی محسوب میشود، اضافه کرد: چسب کاشی به عنوان یکی از پرکاربردترین ابزار و محصولات مورد استفاده در ساختمان سازی یاد میشود.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولید کنندگان مواد شیمیایی صنعت ساختمان گفت: در گذشته برای نصب انواع کاشی و سنگ از ملات سیمان استفاده میشد.
وی افزود: این روش ضمن اتلاف وقت باعث محدودیت در اجرای طرحهای مختلف میشد همچنین کار را برای پیمانکاران و نصابان سخت میکرد.
معتضدی اضافه کرد: این محدودیتها را با استفاده از انواع چسبهای ساختمانی به راحتی میتوان کنار گذاشت و در سریعترین زمان ممکن و با صرف هزینهای به مراتب کمتر به اجرای انواع طرحها پرداخت.
وی چسب کاشی را به عنوان یکی از مصالح کاربردی در ساختمان سازی دانست و گفت: این چسب در آب بندی کردن مصالح ساختمانی و همچنین برقراری اتصال و افزایش استحکام در کاشی کاری و سرامیک کاری بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولید کنندگان مواد شیمیایی صنعت ساختمان افزود: توسعه سریع و روزافزون این صنعت در سالهای اخیر باعث شده که شیوههای سنتی نصب کاشی با مخلوط سیمان و ماسه جای خود را به مواد جدیدتر صنعتی ببخشد.
وی گفت: چسب میتواند جایگزین روش سنتی نصب کاشی شود و به عبارتی با یک ضخامت دو تا سه میلی متر میتوان بار ساختمان را کاهش داد همچنین چسبندگی خیلی بهتری ایجاد کرد.
معتضدی یادآورشد: استفاده از چسب کاشی نسبت به روشهای سنتی از مزایای بسیاری همچون قدرت چسبندگی بالا، افزایش استحکام و مقاومت کاشی، کاهش هزینه ها، سرعت بالای نصب و تمیزی کار برخوردار است.
ما هم باید از این قافله عقب نیوفتیم و به استاندارهای جهانی بررسیم.