سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان در آذربایجان شرقی
در نشست مشترک رئیس و معاونان بنیاد مستضعفان با مسئولان ارشد آذربایجان شرقی اعلام شد: این بنیاد تا پایان سال آینده 1200 میلیارد تومان در حوزه محرومیتزدایی و توسعه بخش کشاورزی استان سرمایهگذاری میکند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی هم در این نشست از آمادگی این بنیاد برای سرمایهگذاری در حوزه محرومیتزدایی استان خبر داد و تصریح کرد: امروز در شرایطی هستیم که همه باید به مردم کمک کنیم تا بتوانیم از این گذرگاه سخت عبور کنیم.
پرویز فتاح به سفر خود به شهرستان چاراویماق اشاره کرد و گفت: در این سفر مصوب کردیم که 32 میلیارد تومان برای تکمیل پروژههای عمرانی، 5 میلیارد تومان برای امور فرهنگی و 5 میلیارد تومان برای عمران شهری هزینه شود؛ در کنار آن دو دستگاه آمبولانس مجهز به شبکه بهداشت شهرستان اختصاص یافت و 9 هزار بسته معیشتی نیز بین مردم این منطقه توزیع خواهد شد.
فتاح افزود: علاوه بر این 50 میلیارد تومان نیز در قالب تسهیلات قرضالحسنه اشتغال با اولویت کشاورزی در اختیار مردم و جوانان این منطقه قرار میگیرد و در مجموع سرمایهگذاری ما در شهرستان چاراویماق بالغ بر یکصد میلیارد تومان خواهد بود.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از مصوبات ما در سفر به آذربایجان شرقی، ساخت 500 واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی است که این کار را با همکاری بنیاد مسکن تا پایان سال آینده انجام میدهیم.
فتاح با اشاره به بازدید خود از مجتمع کشت و صنعت آذرنگین خسروشاه، گفت: برنامه ما ایجاد یک مجتمع کشاورزی و دامپروری به وسعت 700 هکتار است که در فاز اول یک گاوداری 6هزار رأسی با سرمایهگذاری 550 میلیارد تومان احداث خواهد شد و همزمان برای فاز دوم این طرح نیز برنامهریزی میکنیم.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی همچنین با احداث دو مجتمع کشاورزی و دامپروری در شهرستانهای خداآفرین و مرند موافقت کرد و گفت: مطالعات این طرح را آغاز خواهیم کرد و در صورت تأمین زمین و همکاری دستگاههای مسئول، این سرمایهگذاری را انجام خواهیم داد.
استاندار آذربایجان شرقی هم با اشاره به برخی از موانع و چالشهای اساسی توسعه استان، خواستار توجه ویژه بنیاد مستضعفان به توسعه و تکمیل زیرساختهای استان به ویژه در حوزه راه و برق شد.
خرم با بیان اینکه کمبود برق، ارزش افزوده پایین در بخشهایی مانند کشاورزی و معدن، مهاجرت نیروی انسانی متخصص، ناقص بودن محورهای مواصلاتی و تکمیل نشدن برخی از طرحهای عمرانی از موانع مهم توسعه در استان است، افزود: امیدواریم که با حضور و مشارکت بنیاد مستضعفان و نگاه فرابخشی این بنیاد بتوانیم بخش عمدهای از این مشکلات را حل کنیم.
وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، قدمهای اساسی برای رفع این چالشها برداشته شده است، خاطرنشان کرد: اولین و مهمترین اقدام، تأمین بخشی از زیرساختها مانند برق و گاز برای توسعه استان است.
وی با اشاره به اینکه در بخش آب، 7 سد تکمیلشده یا در آستانه اتمام داریم که با آبگیری آنها 50 هزارهکتار زمین کشاورزی زیر کشت خواهد رفت، افزود: برنامهریزی کردهایم تا با تکمیل طرحهای پایاب در 6 ماه آینده، 15 هزار هکتار از این زمینها را زیر کشت ببریم.