پخش زنده
امروز: -
حبیب الله صادقی سنت نگارگری ایرانی را که عمدتاً ماهیتی بزمی داشت، به آرمان انقلاب پیوند زد و نگارگری سیاسی و اجتماعی را پدید آورد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «محمد مهدی دادمان» رئیس حوزه هنری در پیام تسلیت خود برای درگذشت حبیب الله صادقی هنرمند برجسته هنر انقلاب اسلامی نوشت: حبیب الله صادقی استادی بود که سنت نگارگری ایرانی را که عمدتاً ماهیتی بزمی داشت، به آرمان انقلاب پیوند زد و نگارگری سیاسی و اجتماعی را پدید آورد. شخصیت ذو ابعاد صادقی نه فقط به عنوان هنرمند نقاش که به عنوان منتقد، پژوهشگر، استاد دانشگاه و مدیر فرهنگی در میدانهای مختلف، پرچم هنر متعهد را در اهتزاز نگه داشت. استاد صادقی در سالهای پایانی عمر درگیر معناکاوی مقاومت در میراث تمدنی ایران بود که با شهادت سردار عزیز بار دیگر دست به قلمو برد تا در اثری تاریخی ماجرای مقاومت از کاوه تا قاسم را به تصویر بکشد؛ دریغ که اجل فرصت ملاقات با نسخه نهایی این اثر را از همه ما سلب کرد.
روابط عمومی حوزه هنری همچنین گفتگویی با «عبدالحمید قدیریان» هنرمند نقاش و دوست قدیمی استاد صادقی منتشر کرد که در بخشی از آن آمده است: از شاخصه اصلی شخصیت آقای صادقی وفاداری به اهل بیت بود و به همین دلیل همیشه انگیزه کار کردن برای انقلاب و اهل بیت را در دل داشت و بعید میدانم هیچکدام از هنرمندان هنر انقلاب اکنون به اندازه ایشان انرژی و اشتیاق کار کردن داشته باشند. استاد به هر محفلی که وارد میشد آن فضا را پر از انرژی و حُب به اهل بیت میکرد و هروقت نام اهل بیت میآمد چشمانش پر از اشک میشد طوری که من شخصا به حالش غبطه میخوردم.
عبدالحمید قدیریان افزود: ایشان، چون دغدغه انقلاب و به طور مشخص دغدغه هنر انقلاب داشت درنتیجه سعی کرد از هرطریقی به این هنر بپردازد و دوست داشت که شاخصهها و فرم مشخصی از هنر انقلاب تبیین شود تا برای جوانان نسل امروز قابل ارائه باشد. وقتی که این ایده به ذهنش رسید که نگاهی تاریخی به انقلاب داشته باشد، از همین فضا و مجرا استفاده کرد و مجموعه کارهای بسیار پرتلاش و ارزشمندی خلق کرد.