پخش زنده
امروز: -
کتابخانه مرکزی امام خمینی (ره) مشهد حدود ۳۵۰ عضو ناشنوا دارد که خدمات ویژهای به این قشر ارائه میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی گفت:۵۰۰ نسخه کتاب و مجله ویژه ناشنوایان در بخش ویژه مربوط به این گروه در کتابخانه مرکزی مشهد موجود است.
حجت الاسلام علی اکبر سبزیان افزود: این کتابها با موضوعاتی از قبیل ناشنوایی، کم شنوایی و آموزش زبان اشاره است، همچنین کتابهایی که نویسنده آنها کم شنوا و ناشنوا هستند در این بخش قرار دارد.
وی گفت: علاه بر امانت کتاب ویژه ناشنوایان، کلاسهای هنری و آموزشی ویژه اوقات فراغت، کلاسهای خط، نقاشی، کاردستی و دکوپاژ، بازی و ریاضی و اوریگامی نیز برای این گروه برگزار میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی افزود: برگزاری نشستهای کتابخوان کتابخانهای، برگزاری نشست کتابخوان کشوری ویژه کتابداران بخش ناشنوایان و ارسال کتاب به مدارس استثنایی برای استفاده دانش آموزان ناشنوا و کم شنوایی که معلولیت جسمی - حرکتی هم دارند از دیگر اقدامات است.
سبزیان گفت: معرفی کتابهای جشنواره رضوی به زبان اشاره و بازنشر در صفحه اینستاگرام کتابخانه مرکزی نیز از دیگر اقدامات این کتابخانه برای ناشنوایان است.
وی افزود: یکی از اهداف این اداره کل آشنایی بیشتر اقشار خاص جامعه همچون ناشنوایان و کم شنوایان با خدمات این کتابخانه و استفاده از ظرفیهای موجود در آن است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی گفت: همچنین میتوان با برگزاری آیینهای رونمایی، نقد و بررسی و معرفی و خوانش آثار نویسندگان کم شنوا و ناشنوا علاوه بر انجام رسالت اصلی کتابخانهها مبنی بر ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، گامی موثر در راستای معرفی بیشتر نویسندگان ناشنوا و کم شنوا برداشت.
کتابخانه مرکزی مشهد به عنوان بزرگترین کتابخانه عمومی کشور با گنجایش ۲۰۰ هزار نسخه شامل ۱۰۰ هزار نسخه مخزن اصلی و ۱۰۰ هزار نسخه بخش کودک و نوجوان در سال ۹۷ به بهره برداری رسید.