پخش زنده
امروز: -
فروشگاههای انگلیس که معمولا کالاهای گرانقیمت را در صندوقها و قفسههای دارای قفل قرار میدهند، اکنون پنیر را هم به آن جاهای امن منتقل کرده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، مالکان فروشگاهها در انگلیس، به منظور پیشگیری از دزدی اموال خود، معمولا کالاهای گرانقیمت را دور از ورودی و در درون قفسهها و صندوقهای قفل دار میگذاشتند، اما اکنون افزایش تورم، گرانی کالاها، از جمله مواد غذایی موجب شده است پنیر هم به قفسهها برود.
اکنون در شعبات فروشگاه زنجیرهای تسکو (Tesco)، پنیرها هم به شدت حفاظت میشوند تا دزدیده نشوند و تصاویر و ویدئوهایی که مردم در شبکههای اجتماعی قرار داده اند، نشانگر وخامت وضعیت مالی در شرایط جاری است.
به نوشته ایندیپندنت، در ویدئوهایی که در شبکههای اجتماعی در انگلیس منتشر میشود، مردم در حال خارج کردن بسته پنیر از درون قفسههای قفلدار دیده میشوند. منتشر کنندگان این ویدئوها میگویند اینها نشانگان گرانی سرسام آور هزینههای زندگی در انگلیس است.
در دو روز اخیر، یکی از این ویدئوها بیش از ۱۷۷ هزار بار دیده شده است و بیش از ۲۰۰ نفر یا نوشتن یادداشت، نظر خود را درباره بحران گرانیها در این کشور نوشته اند. تعدادی از کاربران شبکههای اجتماعی به طنز نوشته اند از این پس احتمالا باید برای خرید یک تکه پنیر، وام بانکی باید گرفت.
مدیران شماری از فروشگاهها در انگلیس میگویند در پی گرانیهای اخیر، اکنون شمار دزدان فروشگاهها از حد خارج شده است.
برایان رابرتس (Bryan Roberts)، از موسسه دیدبان کف فروشگاه (Shopfloor Insights) معتقد است با تداوم گرانی ها، شمار بیش تری از افراد به دزدی از فروشگاهها فکر میکنند و به همین علت، وضعیت دزدی از فروشگاههای انگلیس روز به روز بدتر میشود. روزنامه دیلی میل هم در این باره نوشت: از آغاز سال جدید در انگلیس، گرانیها در انگلیس آغاز شد و بهای کالاها و خدمات، روز به روز بالاتر رفت و به همین علت، بسیاری از مردم از تامین نیازهای زندگی باز مانده اند.
گزارش نشریه "بقالی" (The Grocer)، نشان میدهد در همین چند ماهی که سال میلادی آغاز شده، شمار افرادی که نخستین بار از فروشگاههای انگلیس سرقت کردند، فراتر از زمانهای گذشته است. بر اساس این گزارش: دزدان حرفهای معمولا کالاهای گران قیمت از فروشگاهها میدزدند، اما افرادی که جدیدا به دزدی از فروشگاههای انگلیس روی آورده اند، کالاهای ارزان قیمتتر را از قفسهها میدزدند.
برایان رابرتس (Bryan Roberts)، از موسسه دیدبان کف فروشگاه (Shopfloor Insights) معتقد است با تداوم گرانی ها، شمار بیش تری از افراد به دزدی از فروشگاهها فکر میکنند و به همین علت، وضعیت دزدی از فروشگاههای انگلیس روز به روز بدتر میشود.
صاحبان شماری از فروشگاه ها، راههای ورود و خروج فروشگاهها را جدا کرده اند تا ورود و خروج مشتریان، بیشتر زیر نظر قرار گیرد. شماری از مدیران فروشگاهها نیز با نصب دربینهای بیشتر و استخدام نگهبان، تلاش میکنند از دارایی خود بیشتر محافظت کنند، اما با همه این تدابیر، گزارشها از افزایش دزدی از فروشگاهها حکایت دارد.
روزنامه دیلی میل نوشت دکتر شینید فیوری (Sinéad Furey)، استاد دانشگاه اولستر (Ulster) در زمینه فقر غذایی میگوید افزایش دزدی از فروشگاه ها، پدیده تازهای نیست و در زمانهای گذشته نیز هر زمان که وضعیت اقتصادی بد و کمکهای دولتی به مردم کم شده است، شمار جدیدی از دزدان وارد عمل شده اند.
وی میافزاید افزایش "دزدی برای خوردن" نشان میدهد دولت و جامعه باید راه حلهایی برای درامد مناسب مردم تعبیه کنند. این روزنامه افزود: براساس آمار "بنیاد غذا" در انگلیس، در پی افزایش سرسام آور هزینههای زندگی در انگلیس از جمله بالا رفتن بهای انرژی، سوخت و مواد غذایی، در ماه آوریل امسال، ۷.۳ میلیون فرد بالغ در این کشور، وعدههایی از غذای روزانه را حذف کرده اند، و یا از اندازه غذای خود کاسته اند یا یک روز اصلا غذا نخورده اند.