فضای مجازی نباید جای تخریب مردم، چهرهها و شخصیتها باشد
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه شوراهای حل اختلاف در استان مرکزی باید فعالتر شوند گفت: فضای مجازی جای تخریب مردم، چهرهها و شخصیتها نباشد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: این وظیفه همه افراد جامعه است که حاکمیت در مقابل مردم و مردم در مقابل حاکمیت و مردم در تعاملات با یکدیگر مکلف به اجرای عدالت هستند و هر زمان عدالت زیرپا گذاشته شود ظلم نمایان میشود و در واقع روح زندگی انسانی مرده است.
موسوی تصریح کرد: برای برخی از مدیران و مسئولان یومالحسرت در این دنیا اتفاق میافتد و حسرت میخورند اگر به وظایف اخلاقی، شرعی و قانونی خود عمل نکرده باشند به همین سبب این موضوع باید مورد توجه مسئولان باشد.
رئیسکل دادگستری استان مرکزی افزود: امنیت و نظام مردمپایه است و بزرگترین مولفه امنیت ملی ما مردم هستند و از درون و برون نظام آنچه ما را مستحکم کرده مردم هستند به طوری که در دوران انقلاب هم مردم در برابر اسحله و تجهیزات ایستادند.
موسوی ادامه داد: وظیفه اصلی ایجاد رضایتمندی در بین آحاد مردم است که بالا بردن این سرمایه اجتماعی تاثیر مهمی دارد و سفر هیئت دولت به استان نشان از تعهد مردمی و حضور مردمی است که باید آن را پاس بداریم.
وی افزود: باید به مردم احترام گذاشته و صبر و حوصله و تحمل شنیدن حرفهای مردم باید بیشتر شود زیرا مراجعان از سر دلخوشی به دستگاه قضا مراجعه نمیکنند بنابراین اگر گرهگشایی سریع و برخورد مناسبی نباشد و در واقع اگر سوهان روح مردم شویم موجبات نارضایتی مردم میشود.
رئیسکل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: تکریم مردم اصل اولویتدار در حوزه قضایی باشد که مردم نیز همکاری میکنند و تسریع در دادرسیها و رفع اطالهدادرسی باید در اولویتها باشد و پروندههای مسن روزانه باید بررسی شوند و ایراد اطالهدادرسی نیز باید ریشهیابی شود.
موسوی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت مردم در راستای رفع اختلافات یکی دیگر از اولویتها است که تاثیر زبان در بین این مردم فرهنگدوست بیشتر است و باید از ظرفیت مردم بیشتر استفاده کرد همچنین هیئتهای صلح در مساجد باید توسعه داده شود.
وی افزود: شوراهای حل اختلاف باید فعالتر شوند زیرا مناسب نیست این میزان پرونده داشته باشیم به طوری که سال گذشته نزدیک به یک دوم جمعیت استان به عدلیه مراجعه کردند که با 220 قاضی نمیتوان این جمعیت حدود 800 هزار نفری را پاسخگو بود به همین سبب باید از ظرفیت مردم استفاده کرد و بسیاری از اختلافات باید در کلانتریها، مساجد، مراجع انتظامی، زندان، پایگاههای بسیج و غیره با استقرار و فعالیت هیئت صلحیاران برطرف شوند تا دعاوی مردم به مصالحه ختم شود.
رئیسکل دادگستری استان مرکزی خاطرنشان کرد: در حوزه اختلافات ملکی راهکارهایی وجود دارد به طوری که باید طرح کاداستر در شهرستان پیگیری و اجرا شود، برای اراضی ملی تقریبا به صورت 100 درصد اجرا شده و برای اراضی مسکونی، کشاورزی، زراعی و باغی باید در اولویت باشد، موضوع خرد کردن اراضی مطرح نیست بلکه باید وضعیت موجود تثبیت شود تا اختلافات کم و مردم آرامش داشته باشند.
موسوی با اشاره به اینکه منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، دادگستری و غیره باید همکاری کنند و باید به صورت ماهانه آمار قضایی در زمینه طرح کاداستر ارائه و مشکلات شناسایی شود، گفت: استان مرکزی متضرر از فضای مجازی است و یکی از مطالبات مقام معظم رهبری تامین امنیت روانی مردم است که متاسفانه در حوزه فضای مجازی مخدوش میشود بنابراین از مراجع نظامی، انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی درخواست میشود که بر این فضا رصد کنند و امنیت اخلاقی مورد توجه باشد و برخورد قاطع انجام شود.
وی ادامه داد: با کسانی که امنیت مردم را برهم میزنند باید برخورد شود و فضای مجازی جای تخریب مردم، چهرهها و شخصیت ها نباشد همچنین در زمینه مبارزه با فساد، دولت به دنبال رفع بسترهای فسادزا است که قوه قضاییه رسالت خود را انجام میدهد و شورای تامین برای برخورد با فساد باید پای کار باشند و همه در این راستا یکصدا و همراه باشند.
وی بیان کرد: برچسبزنی خط قرمز مبارزه با فساد است و در برخورد با فساد جایگاه سیاسی و اجتماعی افراد مهم نیست و استان مرکزی از قضات پاکدستی برخوردار است که بارها از قضات استان تقدیر شده و هیچ زمان بر خطای داخل مجموعه چشم نبستیم.