پخش زنده
امروز: -
پژوهشگر کتاب لابه لای درختان بلوط گفت: دراین کتاب با زبان و روایتی عاشقانه مخاطب صدای پاییز را میشنود.
مهدیه زکی زاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: لابه لای درختان بلوط روایتی زنانه و شیرین
در قلب مستند داستانی است.
پژوهشگر کتاب لابه لای درختان بلوط گفت: بخش بزرگی از مصاحبههای کتاب لابه لای درختان بلوط در سال ۱۳۹۵ در حدود
۸ نشست با خانم شهره پیرانی همسر شهید داریوش رضایی نژاد صورت گرفت.
زکی زاده افزود: پس از آماده و پیاده کردن مصاحبهها اطلاعات برای تکمیل شدن و نوشتن کتاب در سال ۱۴۰۰ به خانم مهدیه عین اللهی از نویسندگان فیلمنامه فیلم سینمایی هناس سپرده شد.
پژوهشگر کتاب لابه لای درختان بلوط گفت: در لابه لای درختان بلوط از زندگی دانشمند هستهای داریوش رضایی نژاد روایتی عاشقانه میخوانیم.
زکی زاده افزود: کتاب لابه لای درختان بلوط از سال ۱۳۹۴ یعنی حدود ۴ سال پس از ترور و شهادت شهید رضایی نژاد به دست اسرائیل با سفر همسر او شهره پیرانی به لبنان آغاز میشود.
پژوهشگر کتاب لابه لای درختان بلوط گفت: این کتاب از دو عشق و از دوشهید و زندگی مشترک دو همسر شهید در دو کشور مختلف ایران و لبنان، اما با یک دشمن مشترک یعنی اسرائیل حکایت میکند.
زکی زاده افزود: لابه لای درختان بلوط افزون بر این که از دردها و رنجهای همسران شهید و بدیها جنگ سخن میگوید از زیباییهای ایثار و فداکاری مردم برای ایمانشان نیز حکایت میکند.
پژوهشگر کتاب لابه لای درختان بلوط گفت: اسم کتاب برگرفته از طبیعت زیبای آبدانان سرزمین مادری شهید رضایی نژاد شهید هستهای کشور در سال ۱۳۹۰ است که مخاطب در همه جای کتاب عشق آن شهید به سرزمین مادریش را به روشنی میبیند.
پژوهشگر کتاب لابه لای درختان بلوط گفت: انتشارات روایت فتح این کتاب را در ۲۰۰ صفحه و ۱۵ فصل در تیر ۱۴۰۱ روانه بازار کرده است.