پخش زنده
امروز: -
طرح توسعه بیمارستان فیروز آبادی با اعتبار ۱۱۷ میلیارد تومان و با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای استان تهران؛ طرح توسعه و تجهیز بیمارستان فیروز آبادی شامل همکف:آزمایشگاه/ اورژانس/ تلفخانه حرا ست /picu طبقه اول: مادرو نوزاد /زایمان/اطفال/گواهی ولادت/nicu/ccu طبقه چهارم:داخلی۴طبقه پنجم: داخلی ۱/داخلی۲ با حضور دکتر عین اللهیوزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و با اعتبار ۱۱۷ میلیارد تومان راه اندازی شد.
بهرام عین الهی در این مراسم با بیان اینکه به دنبال تعالی و عدالت در بخش سلامت و درمان هستیم؛ گفت: برنامههای این وزارتخانه با عنوان عدالت و تعالی سلامت تدوین شده است و با همین رویکرد به دنبال کسترش خدمات درماتی و بهداشتی هستیم.
وی با بیان اینکه در نظر داریم تا عدالت در همه سطوح کشور اجرا شود، افزود: در همین تهران بزرگ با وجود آنکه تراکم حمعیت در جنوب است، اما تراکم مراکز درمانی در شمال شهر قرار دارد.
عین الهی اظهارداشت: در بازدیدی که شش ماه پیش از بیمارستان فیروز آبادی داشتیم هیچ امکاناتی نبود و وظیفه خود دانستیم که حمایت کنیم تا آنگونه که شایسته و بایسته است این بیمارستان تجهیز و آماده بهره برداری شود.
وی گفت: با همین نگرش در این مدت در رباط کریم و ملارد بیمارستانهایی را افتتاح کردیم و امروز این بیمارستان نیز که یکبار فتتاح شده، اما امروز راه اندازی بخشهای جدید است و این کار تمامی ندارد.
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر تعالی نظام سلامت افزود: کشور ایران قبل از انقلاب در بحث پزشکی ضعیف بود و از کشورهای دیگر پزشک بیکیفیت وارد کشور میشد، اما امروز به برکت انقلاب اسلامی در حوزه سلامت و درمان پیشرفتهای خوبی داریم و کشور ایران در حوزه سلامت در منطقه رتبه اول را دارد.
دکتر عین الهی گفت: ویروس کرونا همه جای دنیا را فرا گرفت و میزان شیوع و اثرگذاری در همه جا یکسان بود که در این زمینه ما موفقترین کشور در کنترل کرونا هستیم و میزان مرگ و میر برای آمریکا روزانه بیش از ۷۰۰ نفر ثبت میشود.
عین اللهی با اشاره به اینکه ۶ مرکز تولید واکسن کرونا در کشور داریم، تصریح کرد: برای تهیه واکسن از طریق کواکس، پول پرداخت کردیم، ولی به ما واکسن ندادند و هنوز هم به کشورمان بدهکار هستند، اما امروز خودمان در تولید واکسن خودکفا شدیم و میتوانیم به کشورهای دیگر صادر کنیم.
وی با بیان اینکه مردم ایران نیز در بحث کنترل کرونا همکاری کردند، اظهار داشت: ما در کشورمان بهترین مردم دنیا را داریم که حمایتهای خوبی برای مدیریت و کنترل ویروس کرونا انجام دادند.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود به موقعیت مذهبی شهرری اشاره کرد و افزود: در تاریخ قبل و بعد از انقلاب، شهرری یکی از افتخارات بزرگ انقلاب اسلامی است و مردم مبارز و مجاهد شهرری در همه صحنهها از جمله دوران دفاع مقدس خدمات بسیار درخشانی انجام دادند.
وی با بیان اینکه شهرری به لحاظ وجود آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) فضای معنوی خاصی دارد که برای مراکز درمانی نعمت است، تصریح کرد: فضای معنوی برای محیط علمی و آموزشی لازم است چنانکه در تمام دنیا بحث سلامت معنوی الگو است و حتی در برخی بیمارستانهای مجهز اروپایی کلیسا میسازند.
وزیر بهداشت با تاکید براینکه بیش از گذشته نیاز به متخصصین متدین داریم، گفت: مردم نیز همواره به دنبال متخصصان متدین هستند، زیرا این پزشکان به خاطر تدین خود از سلامت کاری بیشتری برخوردار هستند لذا باید در تربیت اینگونه پزشکان تلاش کنیم.
شهرری بیش از یک میلیون جمعیت دارد و شاخصه درمانی آن پایینتر از میانگین کشوری است.
بیمارستان فیروزآبادی دارای ۳۲۹ تخت بستری در زمینی به مساحت ۳۶ هزار متر مربع، در ۵ طبقه و با اعتبار ۹۸۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی، وزارت بهداشت و درمان و اعتبارات ملی و فرمانداری شهرستان ری احداث شده بود که با بهره برداری از طرح توسعه آن تعداد این تختها به ۵۵۴ تخت افزایش یافت.
بیمارستان فیروزآبادی به عنوان پیشرفتهترین بیمارستان جنوب تهران با دارا بودن انواع بخشهای تخصصی خدمات درمانی را به ساکنان شهرستان ری و سایر مناطق جنوبی تهران ارایه میدهد.
شهرستان ری با دارای پنج بخش و ۶ شهرستان است که در حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد.