پخش زنده
امروز: -
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران: پیش بینی میشود تا پایان هفته همه شهرهای مازندران قرمز شوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به قرمز شدن رنگ کرونایی ۹ شهرستان مازندران گفت: پیش بینی میشود با پیشروی کنونی و بر اساس معیارهای موجود، تا پایان هفته تمامی شهرهای مازندران وارد وضعیت قرمز شوند.
دکتر سیمین بابایی با بیان اینکه مازندران در معرض خطر جدی بیماری کویید ۱۹ قرار دارد، گفت: سیر بیماری در مازندران بشدت افزایشی شده است و در حال حاضر ۳۵ درصد از تختهای بیمارستانها پر شده است.
وی با بیان این که در دو هفته اخیر شمار مراجعه سرپایی و بستری در استان حدود سه برابر شده است گفت: کودکان به علت عدم تزریق واکسن بیشتر در معرض خطر قرار دارند و میزان بستری کودکان در این پیک بیشتر از پیکهای قبلی است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با هشدار نسبت به خطر سویه جدید برای بانوان باردار افزود: از شروع پیک هفتم تاکنون ۱۲۹ مادر باردار با علائم کرونا به مراکز درمانی مراجعه کردند که از این تعداد ۳۲ نفر در بیمارستان بستری شدند.
وی از آماده باش بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان برای ارائه خدمات به مبتلایان کرونا در پیک هفتم خبر داد و گفت: بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال آماده شدن برای شرایط فوق بحرانی احتمالی هستند.
دکتر بابایی تصریح کرد: در همین راستا از تمامی دستگاههای اکسیژن ساز و ونتلاتور بیمارستانها بازدید به عمل آمده و اقدامات لازم برای سرویس دستگاهها انجام شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران مهمترین علت شیوع مجدد کرونا مازندران در پیک هفتم را ساده انگاری و کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی عنوان کرد و توضیح داد: متاسفانه طی ۲ ماه اخیر با بهبود شرایط کرونایی استان و افزایش گستره رنگ آبی، رعایت پروتکلهای بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک به زیر ۵۰ درصد کاهش یافته است که همین امر زمینه ساز شروع پیک جدید کرونا در استان شد.
وی با بیان این که هفته سخت کرونایی در انتظار مازندران است افزود: تنها راه کنترل این ویروس اجرای جدی پروتکلهای بهداشتی و محدودیتهای کرونایی در شهرهای قرمز و نارنجی است.
دکتر بابایی گفت: شیوه نامههای بهداشتی بویژه استفاده از ماسک در تمامی مکانها، فاصله اجتماعی و عدم برگزاری تجمعات که تقریبا در استان کاملا کنار گذاشته شده است باید به صورت جدی برگردد و رعایت شود.
وی همچنین خواستار تزریق دز یادآور واکسیناسیون شد و افزود: با توجه به افزایش موارد ابتلا در استان تزریق یک نوبت یادآور به تمامی افراد بالای ۱۸ سال که حداقل ۶ ماه از تزریق نوبت قبلی واکسن آنها گذشته است توصیه میشود.
دکتر بابایی تاکید کرد: در خصوص گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال نیز در یافت نوبت سوم بهتر است در افراد با بیماری زمینهای و نقایص سیستم ایمنی انجام شود.
بر اساس آخرین اطلاع رسانی رنگ بندی کرونایی مناطق مختلف کشور از سوی مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حال حاضر ۹ شهرستان مازندران در وضعیت قرمز، ۶ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۷ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و رنگ آبی هم از جغرافیای مازندران حذف شد.
وضعیت رنگبندی کرونایی استان مازندران:
شهرستانهای وضعیت قرمز:
گلوگاه، بهشهر، قائمشهر، جویبار، سوادکوه، آمل، محمودآباد، تنکابن و رامسر
شهرستانهای وضعیت نارنجی:
ساری، سیمرغ، فریدونکنار، چالوس، کلاردشت و عباس آباد
شهرستانهای وضعیت زرد:
نکا، میاندورود، سوادکوه شمالی، بابل، بابلسر، نور و نوشهر
شهرستانهای وضعیت آبی: --